Haberler

    Futbolcunun Köpeği Rabia'yı Isırınca, Ortalık Karıştı

    ALMANYA'nın Hamburg kentinde Bezirksliga takımları Zonguldakspor ile Hamburger TB arasında oynanan maç karakolda bitti.

    ALMANYA'nın Hamburg kentinde Bezirksliga takımları Zonguldakspor ile Hamburger TB arasında oynanan maç karakolda bitti. Maçın başlamasından kısa bir süre sonra çıkan kavgaya futbolcular, antrenörler ve taraftarlar da karışınca, maç tamamlanamadı. Kavga, olay yerine gelen polislerin müdahalesiyle ancak yatıştı. İki takımın futbolcu ve taraftarlarını kavga ettiren olay ise Hamburger TB takımında futbol oynayan bir Aman futbolcuya ait köpeğin, Zonguldaksporlu futbolcu Hakan Süer'in ablasının küçük kızını ısırmasıyla başladı.

    KÖPEK KOLUNDAN ISIRDI

    Dayısının maçını izlemek için annesiyle birlikte gelen 2 yaşındaki Rabia, iki arkadaşıyla çimlerin üzerinde oynarken köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, Rabia'yı kolundan ısırınca, maçı bırakan dayısı da olaya müdahale etti. Hakan Süer, yeğenini korumak için köpeği tekmeledi. Bu sırada köpeğin sahibi futbolcu da köpeğini dövdüğünü sandığı Hakan'a saldırdı. Kavgaya diğer futbolcular ve taraftarlar da karıştı. Sahaya polis çağrıldı. Polisin güçlükle ayırdığı kavgada kimi futbolcu ve taraftarlar hafif yaralandı. Hakem, olay nedeniyle maçı durdurdu.

    SAHİBİNİN ANNESİNİ DE ISIRMIŞ

    Rabia ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kolunda dört diş yarası bulunan küçük kız, tedavisinin ardından taburcu oldu. Rabia'nın ailesi, daha önce birçok kişiye saldıran köpek ve sahibi hakkında şikayetçi oldu. Köpeğin birçok kez sahibinin annesini de ısırdığı öğrenildi. Tamamlanamayan maçla ilgili kararı, Hamburg Eyalet Futbol Federasyonu tarafların savunmasını ve hakemin raporunu aldıktan sonra verecek.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Hakan Süer Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title