Haberler

Yerde Fenalık Geçiren Futbolcu, Ambulansın Gelmesini Bekledi

Güncelleme:

Tekirdağ'da amatör maçta topa kafa vuran İsmail, bir anda yere yığıldı. Yerde fenalık geçiren İsmail, sedye ile bir aracın bagajına konuldu. Olay yerine gelen ambulans, futbolcuyu hastaneye kaldırdı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde oynanan 1911 Çerkezköyspor- Kapaklı Sitespor karşılaşmasında gelen sert topa kafa vuran futbolcu yerde kaldı. Sahadakiler tarafından sedye ile önce bir aracın bagajına konulan talihsiz futbolcu, daha sonra haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu olay, futbol karşılaşmalarında saha kenarında ambulans bulundurulması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

SERT ORTAYI UZAKLAŞTIRMAK İSTERKEN YERE YIĞILDI

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iki temsilcisinin mücadelesi hızlı başladı. Maçın 27. dakikasında 1-0 önce geçen 1911 Çerkezköyspor'un başarılı defans oyuncusu İsmail, rakibin sert ortasını kafayla uzaklaştırmak istedi. Topa kafa vuran İsmail, bir anda yere yığıldı. Yaklaşık beş dakika yerden kalkamayan ve nefes almakta güçlük çektiğini söyleyen İsmail, maçı izleyen taraftarları ve sahadaki tüm futbolcuları korkuttu. Bu sırada 1911 Çerkezköyspor takımından Gençağa Yılmaz, maçın hakemine sahada ambulans olmadan karşılaşmayı başlattığı için serzenişte bulundu.

ARACIN BAGAJINA KONULDU

Yerde fenalık geçiren İsmail, saha kenarında bulunan sedye ile saha dışına çıkarıldı. Bir aracın bagajına konulan İsmail, daha sonra haber verilmesi üzerine gelen 112 ekipleri tarafından Özel İrmet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan İsmail'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ÇERKEZKÖYSPOR MAÇI KAZANDI

Öte yandan İsmail sakatlandıktan hemen sonra rakip takım beraberlik golünü buldu. Karşılaşmayı 1911 Çerkezköyspor 2-1 kazandı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

TULİP:

Şu haber başlıklarına lütfen dikkat edin. . Haber başlığı ilk okunduğunda sanki futbolcu ayıp brşey yapmış gibi algılanmışşş. . ;)

15
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Yıllarca amatör maçlarda sağlıkçı olarak görev aldım. Mesaimin üzerine bir de bütün hafta sonlarımı maçlarda geçirmek zorunda kaldım. koca güne 12 tl para veriyorlardı. Onu da hiç tam olarak alamadım. fuzuli yere ambulans gönderiyorlar maçlara. her klüp kendi doktorunu bulundursun. Bulunduramıyorlarsa nu işi yapmasınlar. zaten o topçuların sporla alakası yok.

12
2
yanıtYanıtla
SPOR:

İSTİF ET İNŞALLAH . . . . seninde sağlıkçımı NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİL sana Lazım Olursa ambülans hiç gelmez Senin GİBİ GERİ ZEKALI GELSEN NE OLUR GELMESEN

yanıt2
yanıt4
Adınızı Yazın:

koyduğunuz vidyoyla haber arasındaki tek ortak nokta futbol olması

13
0
yanıtYanıtla
ADANALI-ERDEM:

Bu memleket adam olmaz olmicakta

5
3
yanıtYanıtla
KARAMAN:

HERYERDE AYNI AMATÖR MAÇLARINDA AMBULANS GELMİYOR Kİ ZATEN HAKEM POLİS GELDİMİ MACI BAŞLATIYOR AMBULANS KİMİN UMRUNDA

7
1
yanıtYanıtla
Tuğ:

Lan her maça ambulans çağırsan memlekette ambulans kalmaz. Kıytırık maçlarıbız için devleti meşgul etmeyim. Oldu olacak halısaha maçınada gitsin

yanıt0
yanıt6
KARAMAN:

Devlet bir ambulans gönderemiyorsa bıraksın bu işi orda bir futbolcuya bişi olsa ne olacakk sorumlusu kim. Birde amatörde müsabakalrda kelle koltukta geziyor. .

yanıt1
yanıt0
kamil:

ya herşeyden de şikayet edilmezki ne var şimdi bu olayda rahmetli koç bile yanında doktor varken öldü gitti bu olayda abartılacak bir şey görülmemiştir.

6
2
yanıtYanıtla
anoniimm:

neresi utanç ??

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title