Haberler

Futbolculardan Aydınspor Sevdalısına Forma

Aydınspor 1923 takımı futbolcuları, Aydınspor sevdalısı olan Bülent Avcıer’in evini ziyaret ederek çok sevdiği Aydınspor 1923’ün formasını hediye ettiler.

Aydınspor 1923 takımı futbolcuları, Aydınspor sevdalısı olan Bülent Avcıer'in evini ziyaret ederek çok sevdiği Aydınspor 1923'ün formasını hediye ettiler.

Futbolcuların ziyaretiyle birlikte çok mutlu olan ve duygulanan Avcıer, "Çocukluğumdan beri Aydınspor'un hiçbir maçını kaçırmazdım. Bütün deplasmanlarına gidip takımımı desteklerdim. Bu sevda anlatılmaz yaşanır. Ben hayatımı Aydınspor'a adadım. Şimdi o formayı giyen oyuncuların beni ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu oldum. Umarım bu takım eski günlerdeki gibi Süper lig'de Aydın'ı temsil eder" şeklinde konuştu.

Aydınspor'un eski oyuncularını da ezbere bilen Avcıer'e futbolcular 9 numaralı "B. Avcıer" yazılı olan forma vererek toplu fotoğraf çekildiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title