Haberler

Futbol Zirvesi İstanbul'da Yapılıyor (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davetli bulunduğu organizasyonda futbol kulübü yöneticileri, antrenörler, dünya futbolundan temsilcilerin yer aldığı yüksek katılımlı bir oturum gerçekleşiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davetli bulunduğu organizasyonda futbol kulübü yöneticileri, antrenörler, dünya futbolundan temsilcilerin yer aldığı yüksek katılımlı bir oturum gerçekleşiyor.

Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi İstanbul'da başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davetli bulunduğu organizasyon Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Farklı başlıklarda çeşitli oturum ve panellerin düzenleneceği etkinlikte, birçok önemli spor adamı konuşmacı olarak yer alacak. BeIN Media Group Strateji ve Yatırımlardan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ziad Hammoud, NBA Avrupa Direktörü Üst Düzey Başkan Yardımcısı Benjamin Morel, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Pazarlama Direktörü Timo Lumme ile THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Ayc'nın yanı sıra La Liga Genel Direktörü Javier Gomez, UEFA Finansal Fair Play Direktörü Andrea Traverso ve Bundesliga Strateji Direktörü Steffen Merkel yer alacak. Ardından, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Borussia Mönchengladbach Başkanı Rolf Königs'in konuşma yapacak.

AZİZ YILDIRIM TEKNESİ İLE GELDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Haliç Kongre Merkezin'deki organizasyona teknesi ile geldi. Fenerbahçe Kulübü başkanı Yıldırım ile beraber Futbol Zirvesi'ne Fenerbahçeli yöneticiler de katıldı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Futbolun Zirvesi organizasyonun yapıldığı Haliç Kongre Merkezi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri dikkati çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı zirvede Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Külüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kulüp başkanları ve siyasetçiler yer aldı.

FATİH TERİM: "BUNDAN SONRA DA ZİRVEMİZ GELENEKSEL HALE GELİP DEVAM EDECEK"

Futbolun Zirvesine katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim organizasyon öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu sene katılım daha fazla olduğunu belirten ve bu organizasyonun bir gelenek haline geleceğini söyleyen Fatih Terim şunları söyledi:

"Geçen sene birincisini yapmıştık. Bu sene de sürpriz olarak Cumhurbaşkanı'mız da katılıyor. Onun gelmesiyle buraya katılım da bir hayli artmış durumda. Yerli ve yabancı birçok misafirimizi ağırlıyoruz burada. Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu'na da çok teşekkür ediyorum. Burada kim ne bilmek istiyorsa, kimin aklında ne varsa öğrenebilir. Gayet herkes için faydalı olabilecek bir zirve bu. Çeşitli futbol adamlarımız olacak ve futbol adına kendi bildiklerini aktaracak. Bundan sonra da zirvemiz geleneksel hale gelip devam edecek. Bu sene uluslararası alandan gelmiş birçok arkadaşımız var. Ben de onlara moderatörlük yapacaktım ama kampa gideceğim. Tekrar bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Salondan detaylar

-Katılımcılardan detaylar

-Fatih Terim açıklamalar

Haber Kodu : 170320017

Haber-Kamera: Sercan SAPANATAN - Serhan TÜRK / İSTANBUL,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Terim İstanbul Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title