Haberler

Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ünsal: "Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz"

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ziya Ünsal, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda karşılaşacakları Saint-Etienne maçına ilişkin, "Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihlerinde ilk defa mücadele etme hakkı kazandıkları UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak istediklerini söyledi.

Rakipleri Fransa temsilcisinin güçlü bir takım olduğunu belirten Ünsal, şöyle konuştu:

"Fransa'da ligler başladı. İki hafta oldu ve Saint-Etienne iki haftadır galip geliyor. Bizim liglerimiz henüz başlamadı. Düzce'de kamp yaptık. Şimdi ise tesislerimizde maç gününe kadar hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Turu geçecek güce ve kaliteye sahibiz. Gruplara kalmak için mücadele edeceğiz. Takımda moraller yerinde."

Ünsal, taraftarların maçta takımlarını yalnız bırakmayacağına inandıklarını, her zamanki gibi 12'nci adam olacaklarını kaydetti.

Kardemir Karabükspor ile Saint-Etienne arasındaki Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 21 Ağustos Perşembe günü 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Barcin Borski yönetecek. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Saint Etienne Ziya Ünsal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title