Haberler

Hollanda, Çek Cumhuriyetini 1-0 Yendi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvasındaki Hollanda-Çek Cumhuriyeti maçı 1-0 Çek Cumhuriyetinin galibiyetiyle sona erdi.

Futbol: U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası- Turnuvanın son maçında Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ni 1 -0 yendiANTALYA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası, Hollanda- Çek Cumhuriyeti maçı ile sona erdi.Antalya'nın Manavgat ilçesinde Emirhan Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvaya Türkiye, Almanya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'nin U18 milli takımları katıldı. Turnuvanın son maçında Hollanda ile Çek Cumhuriyeti karşılaştı. Karşılaşmayı Murat Erdoğan, Görkem Kargıage ve Cevher Ahen hakem üçlüsü yönetti. Hollanda ekibi, 41. dakikada Ruben Jager'in ayağından bulduğu golle maçı 1-0 kazandı.Turnuvayı 7 puanla Almanya birinci sırada tamamladı. 5 puanla Türkiye 2, 4 puanla Hollanda ise 3. sırada yer aldı. Çek Cumhuriyeti ise turnuvayı puansız olarak son sırada tamamladı. -Türkiye-Almanya maçından detay görüntüler-Teknik Direktör Mehmet Hacıoğlu ve futbolculardan görüntü-Seyircilerden görüntüler

Kaynak: AA / Güncel

Çek Cumhuriyeti Hollanda Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title