Haberler

Futbol Turnuvasının Galibi Gençlere İş İmkanı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasını kazanan gençlere Valilikçe iş bulma konusunda destek sağlanacak Vali Aydın: "Halı saha turnuvasında birinci gelenlere iş bulma noktasında destek vereceğiz"

Siirt Valiliği, Kurtalan ilçesinde düzenlenen mahalleler arası halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan takımın oyuncularına iş bulmada yardımcı olacak.

Kurtalan Huzur ve Güveni Destekleme Derneğince "SODES'le Huzurlu Yarınlara Projesi" kapsamında Kurtalan Emniyet Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen ve 15 ile 20 yaş arasındaki gençlerin katıldığı "Mahalleler arası Halı Saha Turnuvası" başladı.

Beraberinde Kaymakam Muhammet Mustafa İmamoğlu, Emniyet Müdürü Haluk Tuna, Kurtalan Huzur ve Güveni Destekleme Derneği Başkanı Adil Uyanık ile turnuvayı izleyen Vali Ahmet Aydın, ilçede bulunan 12 mahallenin turnuvaya katıldığını söyledi.

Turnuvada başarılı olan takımda yer alan gençlere iş bulma noktasında destek olacaklarını ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

"Genellikle işi olmayan ve yazları batı illerinde çalışan gençlerimiz arasında ilk defa turnuva düzenleniyor. 12 takımın yarıştığı halı saha turnuvasında birinci gelenlere iş bulma noktasında destek vereceğiz. Ayrıca Valiliğimizin kendilerine hediyeleri de olacak. Bugün bu turnuvanın başlama vuruşunu yaptık. Gençlerimiz çok heyecanlı. Bu kapsamda polislerimiz gençlere eşofman, ayakkabı ve forma desteği verdi."

Vali Aydın ve beraberindekiler, Fırat ve Tekel mahalle takımları arasındaki karşılaşmayı izledi. - Siirt

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Kurtalan Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title