Haberler

Futbol Tarihinin En Saçma Penaltısı!

Güncelleme:

Real Madrid ile Porto arasında oynanan UEFA Gençler Ligi maçında hakem ilginç bir penaltı çaldı.

Real Madrid ile Porto arasında oynanan ve 1-1 sonra eren UEFA Gençler Ligi'nde tarihin en saçma penaltılarından birisi gerçekleşti.

TOPU ELİNE ALDI HAKEM "PENALTI" DEDİ

Porto atağında ceza sahası içinde rakibinden topu kapan Real Madrid'li futbolcu meşin yuvarlağın dışarıya çıktığı düşünerek topu eline alınca penaltıya sebebiyet verdi.

HAKEMİN KARARI DEĞİŞMEDİ

Penaltı kararı sonra şaşkınlığını gizlemeyen Real Madrid'li futbolcular itiraz etse de hakemin kararı değişmedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (19)

Yusuf D.:

İlginç olduğu doğru ama saçma bir karar değil, hakem topun çıkıp çıkmadığının kararını vermeden ve düdüğünü çalmadan futbolcu topu tutuyorsa. . penaltı doğru karar, yoksa top çizgiyi her az geçtiğinde bütün topçular hakemin düdüğünü beklemeden topu tutmaya kalkar.

12
3
yanıtYanıtla
atlamamak lazım:

kornere çıkan topu eline alarak penaltıya sebebiyet vermiş. hakemin neyine güvenerek aldın o topu eline :)

14
1
yanıtYanıtla
rmzn:

sırf reklamlar yuzunden bu siteye birdaha girmeyecegım her video oncesi reklam izlemek zorundamıyız sürekli.

12
2
yanıtYanıtla
bir bitmediniz:

bunda fenerbahçe yaptı dimi tam nefretlik insanlarsınız

3
4
yanıtYanıtla
Emir Yusuf KARADAĞLI:

Bence gayet mantıklı. Hakem çıktı diye düdük çalmadan oyuncu topu eline alamaz. .

7
0
yanıtYanıtla
hakemMobil-ANDROID:

ulan topun tamamı çizgiyi geçmiş, hakem hata yapmış.dikkatle bakin...

4
3
yanıtYanıtla
reklamınızın:

şu saçma sapan reklamları neden zorla izlettiriyosun site yönetimi kapatamıyoruzda

5
1
yanıtYanıtla
Haciosmanoğlu???!Mobil-IOS:

Türk hakemi imiş

3
3
yanıtYanıtla
HOCA:

AMELLER NİYETLERE GÖREDİR. . ADAM BİLEREK YAPMAMIŞ. . . HAKSIZ BİR PENALTI KARARI. .

3
3
yanıtYanıtla
şikemobilWeb@haberler.com:

Başka türlü bu maç sonuçları değişmez......

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title