Haberler

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Elazığspor: 1 Gaziantepspor: 0 (İlk yarı)

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor, sahasındaki maçta Gaziantepspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

21. dakikada gelişen Elazığspor atağında, sol kanattan yapılan ortaya ceza sahası içinde iyi yükselen Batuhan Karadeniz'in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Serdar elleriyle kornere çeldi.

25. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Batuhan Karadeniz'in vuruşunu kaleci Serdar ayaklarıyla kornere çıkardı.

27. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Mendujanin, topu rakip savunmanın arkasına atarak Cenk Tosun'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda top auta gitti.

33. dakikada ceza sahası içerisine yapılan ortayı kafasıyla indiren Batuhan Karadeniz, topu Deniz Yılmaz ile buluşturdu. Deniz Yılmaz'ın göğsüyle yumuşattığı topa, Batuhan Karadeniz çok sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0

Elazığspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altındaki çocuk taraftarların izlediği maçın ilk yarısı, evsahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğünde tamamlandı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Batuhan Karadeniz Gaziantepspor Elazığspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title