Haberler

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, "Sezon sonunda ilk 5'te yer almak ve play-off oynamak istiyoruz.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, "Sezon sonunda ilk 5'te yer almak ve play-off oynamak istiyoruz." dedi.

Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta karşılaştıkları Bergama Belediyespor maçıyla ilgili rakip takımın kapanıp kontra ataklarla oynadığını söyledi.

Bergama Belediyespor'u iyi analiz ettiklerini belirten Metin, "Bu şekilde oynayacaklarını biliyorduk. Biz de buna göre önlemlerimizi aldık dedi. Orhangazispor, maçın ilk yarısında tutuk göründü. İkinci yarıda ve maçın genelinde yine de oyuna hakim olan, topu ayağında tutan ve organize ataklarla rakibin üzerine giden takım bizdik. Bunun karşılığını da 3 golle aldık. Mutluyuz ve kazanmaya devam ediyoruz." dedi.

Metin, özellikle ikinci yarıda Bergama Belediyespor'a hiç fırsat vermediklerini hatırlatarak, "5 maçta 5 galibiyet almak ve zirvede yer almak çok güzel. Ancak önümüzde daha 29 maç daha var. Sezon sonunda ilk 5'te yer almak ve play-off oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın içindeki birlik ve beraberliğin çok iyi olduğuna değinen Metin, şunları kaydetti:

"Bize hedeflerimiz doğrultusunda her zaman destek olan Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan, her maçımıza tam kadro gelerek maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getiren yönetim kurulu üyelerimize ve hepsinden önemlisi de her geçen gün artan ve 90 dakika boyunca susmadan takımlarına destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu destek ve birlik beraberlik devam ettiği sürece bizler de Orhangazi'nin hayalini kurduğu 2. ligi bu takıma yaşatmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Bergama Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title