Haberler

Futbol: PTT 1. Lig

PTT 1. Lig'de mücadele eden Manisaspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, deplasmanda Ankaraspor'la oynadıkları ilk maçtan puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "İstediğimiz planla oynadık, ben takımımın lige hazır olduğunu düşünüyorum" dedi.

Haftalık basın toplantısını Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde yapan Özdeş, ilk maçtan puansız ayrıldıklarını ve üzgün olduklarını ifade ederek, takımın düzeni ve oynadığı oyundan memnun kaldığını kaydetti.

Özdeş, şunları söyledi:

"İstediğimiz planla oynadık. Maçı bireysel hatalarla kaybetmek, eğer o plan doğru uygulanıyorsa benim için çok önem oluşturmuyor. Bu plana sadık kalarak oynamaya devam edeceğiz, bu planın bize sonuçları getireceğine inanıyorum. Elbette bu bireysel hatalardan herkes gerekli dersi alacaktır.  Futbol böyle bir şeydir. Bunun üzerinde çalışacağız. Ama ben takımımın lige hazır olduğunu düşünüyorum. İlk haftalar sonuç itibariyle de dalgalanmalar olur. Biz yine kendi kimliğimizle, o çok arzulu istekli kazanma arzusuyla bir şey elde etmek arzusuyla oyunlarımızı oynayıp maç kazanacağımzı düşünüyorum. Ben bunu oyuncularımla da paylaştım."

Iwanski'nin sözleşmesi feshedildi

Futbolculardan Iwanski'nin sözleşmesinin feshedildiğini bildiren Özdeş, Milli Takım'da çalıştığı dönemde takip ettiği oyunculardan da olabilecek iki nokta transferi yapmayı düşündüklerini dile getirerek şöyle konuştu:

"Her oyuncu burada olmak istiyor, bu ortamı yaşamak istiyor, dışarıda bu kulüp bir oyuncunun oynamak istediği bir kulüp. Hedefli bir takım olarak yakıştırıyor, daha düzenli bir takım. Çünkü sonuç kaygısı yaşamadan bir organizasyon, plan doğrultusunda ilerliyor. Oyuncular transfer edersiniz ama takım transfer edemezsiniz.Benim takımımın olduğuna inanıyorum. Bu takımı doğru yerlerle tam hale getirmeye çalışıyorum. Bunun için çok kısa bir zamanımız var. Bunu yaparken de aynı zamanda yarışmak istiyorum. Biz de saha sonucu olarak iddialı durumda olmak istiyoruz. Her maçı tek tek düşünüyorum. Manisaspor takımı bu ligde her takımı yenecek güçtedir."

Futbolcuların açıklamaları

Manisaspor kalecisi Volkan Babacan, Ankaraspor maçından puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarına değinerek "Önümüzdeki Şanlıurfa maçına iyi hazırlanıyoruz. Eksikliklerimizide biliyoruz. Ona göre çalışıyor ona göre hareket ediyoruz. Ben biliyorum ki, bu takım her geçen gün daha iyi olacak" dedi.

Futbolcu Bekir Yılmaz da Manisaspor'un olduğu yerde hedefin zirve olduğunu, geçen sene talihsiz bir final yaşadıklarını, bu yıl işi o noktaya bırakmak istemediklerini kaydetti. - Manisa

Kaynak: AA / Spor

Tarık Almış Ankaraspor Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title