Haberler

Futbol Okulu Kayıtları Başladı

Sportif direktörlüğünü, Adana futbolunun “Küçük Dev Adamı” olarak bilinen Tekin İncebaldır’ın yaptığı Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam’da kayıt almaya başladı.

Sportif direktörlüğünü, Adana futbolunun "Küçük Dev Adamı" olarak bilinen Tekin İncebaldır'ın yaptığı Adana Büyükşehir Belediye spor Futbol Okulu, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam'da kayıt almaya başladı.

8-16 yaş arası çocukların başvurabildiği kulüpte kayıt için ücret talep edilmiyor. Oluşturulacak futbol okulları 4 merkez ilçede 4 ayrı sahada "Haydi Çocuklar Sahaya" sloganıyla hizmet verecek.

Futbol okullarının, kayıtların ardından 30 Haziran 2014 tarihinde faaliyete başlayacağını kaydeden Tekin İncebaldır, antrenman ve eğitimlerin Seyhan ve Çukurova'da pazartesi çarşamba, Yüreğir ve Sarıçam'da salı perşembe günleri gerçekleştirileceğini açıkladı.

Hayli zengin bir kadronun, Adana futbolunun önemli isimlerinin antrenör olarak görev yaptığı Adana Büyükşehir Belediye spor Futbol Okulu'nda toplum ve spor adına son derece yararlı faaliyetlere imza atılacağını söyleyen Tekin İncebaldır, "Futbol okulunda yeni yetenekler keşfetmek, gençleri spora teşvik ederek kötü alışkanlıklara yönelimlerini engellemek, topluma yararlı bireyler yetişmesine katkı koymak gibi amaçlarla yola çıktık. 4 merkezde birbirinden değerli antrönörlerimiz, hocalarımız var. Hepsi de işinin ehli, zamanlarının önemli sporcuları. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü projeye büyük destek veriyor. Kendisine minnettarız. Kent sporu adına birlikte önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Futbol okullarında görev yapacak antrenörler ve iletişim numaraları şöyle:

"Seyhan'da Eren Talu: 05397874304

Çukurova'da Murat Sönmez: 05077829880, Masör Abdullah Selen: 05077777264

Yüreğir'de Zekeriya Coşan: 05423433627

Sarıçam'da Ömer Şahbaz: 05334115065

İrtibat Tel: 03224553554-03224553845

Başvuru için gerekli evraklar: Sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi, veli izin belgesi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Yüreğir Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title