Haberler

La Liga'da Haftanın Görünümü

Güncelleme:

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, Rayo Vallecano deplasmanında golsüz berabere kalarak ilk haftanın sürprizine imza attı.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde ( La Liga ) İlk hafta maçlarının ardından Barcelona, averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu.

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, milli futbolcu Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada Rayo Vallecano deplasmanında aradığı golü bulamadı ve 0-0 berabere kalarak sezona puan kaybıyla başladı.

Barcelona, baştan sona rakibine oranla üstün bir performans sergilediği maçta, Faslı 18 yaşındaki yeteneği Munir El-Haddidi ve Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin 2 golüyle Elche'yi Nou Camp Stadı'nda 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Real Madrid ise San Siro'da ağırladığı ligin yeni takımlarından Cordoba'yı ilk yarıda Karim Benzema ve 90. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golleriyle 2-0 yenerek averaj farkıyla ligde üçüncü sıraya yerleşti.

Ligin iddialı takımlarından Sevilla ile Valencia arasındaki karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Kendi sahasında çıktığı maçta taraftar desteğini de arkasına alarak mücadeleye hızlı başlayan Sevilla, 44. dakikada Alex Vidal ile öne geçse de 88. dakikada Valencia'dan Lucas Orban'ın golüne engel olamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

MESSİ HIZLI BAŞLADI

Gol krallığı yarışında haftayı iki golle kapatan tek futbolcu konumundaki Lionel Messi, ilk sıraya yerleşerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Rayo Vallecano Barcelona La Liga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title