Haberler

Futbol Kulübünden Anlamlı Bayram Mesajı

Yeni Diyarbakırspor, bayram mesajında Suri’ye, Irak ve Filistin’de yaşanan katliamlara dikkat çekerek, Ortadoğu coğrafyasına bir an önce kalıcı barışın sağlanması temennisinde bulundu.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, bayram mesajında Suri'ye, Irak ve Filistin'de yaşanan katliamlara dikkat çekerek, Ortadoğu coğrafyasına bir an önce kalıcı barışın sağlanması temennisinde bulundu.

Genelde Ortadoğu,özelde ise İslam coğrafyasında acı olaylar yaşandığına dikkat çekilen açıklamada, "Ne yazık ki bu coğrafyada kutsal dinimizin emri olan bayramı adına yakışır şekilde kutlayamayacağız. Suriye,Irak ve Filistin başta olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde yaşanan acı olaylar, ölümler ve dramlar nedeniyle bayrama buruk giriyoruz" denildi.

"Ortadoğu ve İslam coğrafyasının kan gölüne döndüğü, ocakların söndüğü, annelerin feryatlarının dinmediği bu ortamda mazlum halkların ve İslam dünyasının yaşadığı bu acıları paylaşıyoruz" diye devam eden açıklamada, taraftarlara da özel mesajlar verildi.

Açıklamada, "Mazlumlara zülüm uygulayan zalimleri lanetlerken, her şeye rağmen tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, başta Ortadoğu ve İslam coğrafyası olmak üzere kaos ve ölümlerin hüküm sürdüğü bu topraklara kalıcı barışın gelmesini yüce Allah'tan diliyoruz. Asıl bayramın sezon sonunda şampiyonluğu beraber kutlamak olacak. Diyarbakırspor'u Diyarbakırspor yapan taraftarımızın bayramını da en içten duygularla kutluyoruz" ifadelerine yer verildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakırspor Filistin Irak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title