Haberler

Futbol: Hazırlık Maçı

Trabzonspor: 2 Lokomotif Taşkent: 2.

Sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan Trabzonspor, ilk özel maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 18. dakikasında Yusuf Erdoğan'ın soldan pasında, sağ çaprazda topla buluşan Özer Hurmacı, düzgün bir vuruşla topu kaleci Nesterov'un yanından filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

48. dakikada Trabzonspor, ikinci golü buldu. Bu dakikada Gökhan Karadeniz'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Turgut Doğan Şahin, yerden bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

65. dakikada Özbekistan temsilcisi farkı bire indirdi. Geynrikh'in ara pasıyla ceza alanına giren Rahimov'un yerden şutunda top filelere gitti: 2-1

83. dakikada Lokomotif Taşkent, beraberliği sağladı. Khsanov'un soldan ortasında, ceza alanı içinde savunmadan seken topu Rahimov, arka direkte kafayla filelere göndererek takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 2-2

Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Halilhodzic'in ilk maçı

Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra sözleşme imzalayarak tekrar göreve getirdiği teknik direktör Vahid Halilhodzic ile ikinci dönemdeki ilk karşılaşmasına çıktı. Avusturya kampında ilk karşılaşmasını oynayan bordo-mavililer, Boşnak çalıştırıcısıyla sahadan beraberlikle ayrıldı.

6 oyuncu kadroda yer almadı

Trabzonspor'da Avusturya kampında bulunan 28 futbolcusundan 6'sı kadroda yer almadı. Sakatlıkları bulunan Zeki Yavru, Bourceanu, Emre Güral ve Kadir Keleş ile kaleciler Onur Recep Kıvrak ve Fatih Öztürk, kadroda bulamayan isimler oldu. Halilhodzic, kadroya almadığı isimleri maçı izlemeleri için stada getirdi.

4 yeni oyuncu ilk 11'de

Trabzonspor'da yeni transferlerden 4'ü ilk 11'de kendilerine yer buldu. Teknik direktör Halilhodzic, transfer edilen oyunculardan Hasan Batuhan Artarslan, Ferhat Yazgan, Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Boşnak teknik adam, kadroya yeni dahil edilen oyunculardan Barış Memiş, Gökhan Karadeniz, Turgut Doğan Şahin, Anıl Taşdemir, Salih Dursun ve Uğurcan Çakır'a ise ikinci yarıda görev verdi.

3 dakikada 1 gol

Trabzonspor'a Gaziantepspor'dan gelen Turgut Doğan Şahin, bordo-mavili takım forması altında ilk golünü attı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Serdar Gürler'in yerine oyuna giren Turgut Doğan Şahin, 3 dakika içinde gol kaydetti.

Tek yabancı Malouda

Vahid Halilhodzic, ilk 11'de yabancı oyunculardan sadece Fransız oyuncu Florent Malouda'ya şans verdi. Geçen sezon zaman zaman kadro dışı kalarak mutsuzluk yaşayan Fransız oyuncu, ilk hazırlık maçında sahaya ilk 11'de çıkan tek yabancı oyuncu oldu.

İlk 45 dakika forma giyen Malouda, etkili şutlar atarken bir vuruşunda da direği geçemedi. Geçen sezon 2 Mart'ta oynanan Torku Konyaspor maçından sonra kadroda yer alamayan Fransız oyuncu, hazırlık maçında da olsa 4 ay sonra forma giydi.

Taraftarlardan yoğun ilgi

Trabzonspor'un Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçına gurbetçi taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Sağanağa rağmen 2 bin kapasiteli Jenbach Stadı'nın büyük bir bölümünü dolduran bordo-mavili taraftarlara az sayıdaki Galatasaray ve Beşiktaş seyirciler de destek verdi. Taraftarlar takım otobüsünü otelden alarak konvoy ile maçın oynanacağı stada kadar getirdi. - Tirol

Kaynak: AA / Spor

Turgut Doğan Trabzonspor Avusturya Taşkent Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title