Haberler

Bayern Münih, Schalke ile 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Alman Ligi lideri 10 kişi kaldığı Schalke deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Penaltı kurtaran Neuer yenilgiyi önledi.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynanan 19. hafta maçında Bayern Münih, sahasında Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldı.

PUAN FARKI 8'E DÜŞTÜ

Bayern Münih, ligin ikinci devresinde ikinci maçında da galip gelemeyerek 7 puan kaybetmiş oldu. Bayern Münih 1-1'lik skorla ligde liderliğini sürdürürken, şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Wolfsburg ile puan farkını 8'e düşürmüş oldu.

BOATENG KIZARDI

Allianz Arena'da oynanan 75 bin seyircinin izlediği karşılaşmada, Bayern Münihli futbolcu Boateng 17. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, Eric Maxim Choupo-Moting'in kullandığı penaltıyı kurtardı. Bayern Münih'in golünü 67. dakikada Arhen Robben atarken, konuk takım Schalke'ye bir puan getiren golü 72. dakikada Benedikt Höwedes kaydetti. Schalke, 31 puanla ligde dördüncü sırada yer aldı.

Bayern Münih'in en yakın rakibi Wolfsburg da deplasmanda Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı.

Eintracht Frankfurt'un golünü 58. dakikada Stefan Aigner attı, Wolfsburg'un golünü ise 88. dakikada Kevin de Bruyne kaydetti.

Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96 ise Mainz 05 ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Hannover'in golü 26. dakikada Jimmy Briand'tan gelirken, Mainz 05'in golünü 77. dakikada Elkin Soto attı.

Borussia Mönchengladbach sahasında Freiburg'u 1-0 mağlup etti. Borussia Mönchengladbach'a galibiyet getiren golü 23. dakikada Patrick Hermann kaydetti. Mönchengladbach bu galibiyetle ligde 3. sıraya yükseldi.

Kaynak: AA / Spor

Manuel Neuer Bayern Münih Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Bayern:

Bayernde batıyo

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title