Haberler

Futbol Buluşmaları'nın Avrupa Etabının Üçüncü Toplantısı Köln'de Yapıldı

Futbol Buluşmalarının Avrupa etabının üçüncü toplantısı Almanya’nın Köln şehrinde yapıldı.

Futbol Buluşmalarının Avrupa etabının üçüncü toplantısı Almanya'nın Köln şehrinde yapıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun tüm unsurlarından temsilcilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı Futbol Buluşmaları'nın Avrupa etabının üçüncü toplantısı Köln'de yapıldı. Yoğun katılımın olduğu ve 100'ün üzerinde paydaşın katıldığı toplantıda Terim, katılımcılarla futbol oynayan yetenekli Türk gençlerinin milli takımlara kazandırılmasının formüllerinin ve objektif bir oyuncu izleme sistemi oluşturulması konusunu ele aldı.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın da desteğiyle gerçekleşen organizasyona Köln Başkonsolosluğu'nu temsilen katılan Konsolos Ayşe Sezen, futbol unsurlarıyla yapılabilecek işbirliklerinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı çalışmalarda her türlü katkıyı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Toplantıya ayrıca A Milli Futbol Takımı oyuncularından Hakan Çalhanoğlu da katılım gösterdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim toplantının ikinci bölümünde Köln ve çevre şehirlerde görev yapan antrenörlerin sorunlarını dinledi, antrenör eğitimi ve antrenörlerin gelişimi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılabilecek ortak projeleri tartışmanın yanı sıra, bu bölgede yaşayan Türk milli takımlarına aday futbolcuların gelişiminde yapılabilecekler konusunda fikir alışverişi yaptı.

Futbol Buluşmaları'nın Avrupa etabının dördüncü ve son toplantısı yarın saat 19.00'da Stuttgart'ta yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Almanya Köln Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title