Haberler

Futbol: 2015 Concacaf Altın Kupa

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen 2015 CONCACAF Altın Kupa'da, ABD'ye normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılarda üstünlük sağlayan Panama, turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen 2015 CONCACAF Altın Kupa'da, ABD'ye normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılarda üstünlük sağlayan Panama, turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

ABD'nin Philadelphia kentindeki PPL Park'ta oynanan üçüncülük maçında, ev sahibi ülke ABD ile Panama karşılaştı.

Panama'nın Roberto Nurse, ABD'nin Clint Dempsey ile bulduğu gollerle maçın 90 dakikalık süresi 1-1 sona erdi. Uzatma devrelerinde gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın galibi penaltı atışlarıyla belirlendi. Penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Panama, 2011 yılının ardından kupayı 2. defa üçüncü sırada bitirdi.

Altın Kupa'da 9 kez mutlu sona ulaşan Meksika ile ilk şampiyonluğunu hedefleyen Jamaika arasındaki final maçı, yarın oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Orta Amerika Karayipler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title