Haberler

Füsun Demirel'den Olay Sözler: Dağa Çıkacaktım Olmadı, Gerilla Annesi Olmak İsterim

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, "Dağa çıkmak istiyordum babam yurt dışına yolladı. Belki gerilla annesini oynarım artık ya da anneannesini" sözleriyle yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Aile dizilerinin vazgeçilmez 'anne' oyuncusu Füsun Demirel, Cumhuriyet gazetesinin hafta sonu ekine verdiği röportajda çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. "Babam beni dağa çıkmayayım diye yurt dışına yolladı" diyen Demirel, "Oynamak istediğiniz rol kaldı mı?" sorusuna ise "Çok var. Mesela dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi." yanıtını verdi.

İşte o röportajdan öne çıkan soru ve cevaplar:

"GEZİ RUHU HER YERDE YAŞANMALI"

- Gezi'de ütopyalara kapıldık dediniz. Gezi bir heyecandı ve bitti mi?

"Ben de bunu o hareketin içinde olan bütün genç dostlara soruyorum. Ne oldu, bitti mi? Çünkü Sur'da Silopi'de, Diyarbakır'da bir sürü yerlerde, yaşananlara bakıyorum. Bence Gezi ruhunun topyekün her yerde yaşanması lazım."


"DAĞA FİLAN ÇIKACAKTIM, BABAM YURT DIŞINA YOLLADI"

- Küçükken güncenize şöyle yazmışsınız: "Devrimci olup, silahı alacağım, bu haksızlıkları yapanları kurşuna dizeceğim." Yaş ilerledikçe haksızlık yapanlarla mücadele yöntemleriniz evrildi mi?

"Aslında kafamda hiçbir şey değişmedi inan bana! Yaşım ve fiziksel durumlardan ötürü onlar biraz hayal oldu. Dağa filan çıkacaktım sözde! Hatta benim babamın beni yurt dışına yollama sebebidir."


"DEMİRTAŞ VE HDP ÇOK BÜYÜK BİR UMUTTU, PKK FIRSAT VERMEDİ"

-Kürt meselesine dokunan çok filminiz var. Güneydoğu'daki savaşı kimin tekrar başlattığını herkes farklı okuyor. Siz nasıl okuyorsunuz?

"Demirtaş ve HDP çok büyük bir umuttu, 7 Haziran seçimi sonuçları Türkiye'deki demokrası ve özgürlükler adına çok önemliydi. PKK, Demirtaş ve HDP'ye fırsat vermedi. Hem devlet hem de PKK bu savaştan o kadar yararlanıyor ki, bitirmek istemiyor."

"GERİLLA ANNESİNİ OYNAMAK İSTİYORUM"

- Oynamak istediğiniz rol kaldı mı?

"Çok var. Mesela dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Füsun Demirel Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (233)

KomikMobil-IOS:

Türkyenin ünlüleri Yılmaz Morgül Fatih ürek dışında son yıllarda snra Hepsi Kürt çıktı

10
126
yanıtYanıtla
Gamze:

senin gibi hainler bu toprakta nefes almamalı hepiniz geberın ınşallah

91
11
yanıtYanıtla
Yusuf ÇetinMobil-IOS:

BÖYLE BIR ORTAMDA BÖYLE BIR AÇIKLAMA YAPTIĞI İÇİN SANATÇIYI MEDENI CESARETINDEN DOLAYI KUTLUYORUM EZBERLERI BOZAN BIR AÇIKLAMA

8
88
yanıtYanıtla
Mördak:

al bi çakal daha !

yanıt19
yanıt1
aaaaa:

hadi seni tutan mı var çık dağa da TÜRK ASKERİ seni de gebertsin

80
7
yanıtYanıtla
elih:

sanatta rolün ne olduğu önemli değildir, hakkını vermek önemlidir. yılın nobel ödülünü füsun hanıma vermek lazım, tebrik ediyorum

7
76
yanıtYanıtla
ADİLER:

sanattaki rolüne diyen yokta dağa çıkma hevesi nedir bu kadın hdp li işte, devrimcilik flana hikaye milleti yemesinler

yanıt26
yanıt1
Wtf:

Açıklamaya bak. Şakamısın. Gerilla olacakmış olamamıl. Biraz empati yapabilsen şehit analarına böyle konuşamazdın. Ben sana olamadığın bir şey daha söyleyeyim. İnsan olamamışsın insan.

79
3
yanıtYanıtla
Türk:

Bu röportajın yayınlanması dahi bir hata terörist ten farkın yok konuşmadaki saçmalığa bak hem PKK olmak istemiş hemde PKK hdp pisliğinin işini yapmasına izin vermemiş bak bak tutarsızlığa salaklar.... Yazıklar olsun aldığınız nefes haram olsun...

71
3
yanıtYanıtla
keşke:

Sen gerilla olsaydın bende türk askeri inan seni öldürmek dünyanın en şerefli işi olurdu

50
18
yanıtYanıtla
Tüm 233 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title