Haberler

Furkan Vakfı Başkanı AK Parti'ye Savaş İlanı ! Alparslan Kuytul Kimdir ?

Güncelleme:

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul AK Parti'ye savaş açtı ve meydan okudu, "Eğer AK Parti bize savaş açtıysa savaştan kaçan da şerefsizdir." dedi.

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, konferans vermek için kiralanma izinlerinin iptal edilmesi sonrası Ak Parti'ye ateş püskürdü.

Salonların Ak Parti'ye yakın isimlere kiralandığını ancak kasıtlı olarak Furkan Vakfı'na kiralanmadığını ileri sürün Kuytul, "Eğer Ak Parti bize savaş açtıysa savaştan kaçan da şerefsizdir. Eğer geri adam atarsak Allah belamızı versin" dedi.

"BABANIZIN MALI MI?

Alparslan Kuytul, "Bu salonlar sizin babanızın malı mı? Nihat Hatipoğlu, Ömer Döngeloğlu gelince salon var da bize mi yok? Sizin kararınızı tanımıyorum. Biz sizi iyi bilmişiz. Meğer siz başkalarının emrine girmişsiniz. Artık sizin yüzünüzü gördük. Eğer Ak Parti bize savaş açtıysa savaştan kaçan şerefsizdir." dedi.

"SAVAŞTAN KAÇAN NAMERTTİR"

Kuytul, "Savaştan kaçan namerttir. Eğer geri adım atarsak Allah belamızı versin. Yaptığınızı bütün Türkiye'ye anlatacağız. Sizin yetkiniz varsa bizim de ağzımız, rabbimiz var. Yaptığınızı bütün Türkiye'ye anlatacağız." diye konuştu.

ALPARSLAN KUYTUL KİMDİR?

22.11.1994 tarihinde kurulan Furkan Vakfı, kurulduğu andan itibaren eğitim ve hizmet çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi'nin başlattığı bu hizmet halkasının temeli 1980'li yıllara dayanmaktadır. Hocaefendinin çocukluğundan itibaren İslam'a ve İslami ilimlere önem vermesi ve lise yıllarında İslami hizmetin içinde aktif olarak bulunmasıyla başlayan bu hareket birkaç gayretli insanla birlikte yükselmiş ve 1994'te Furkan Vakfı olarak filiz vermiştir. Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendinin de kurucularından olduğu bu vakfın asıl gayesi, hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlak sahibi ve Allah (cc)'ın yeryüzünde hâkimiyeti için meşru yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL HAZIRLAMAKTIR.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ömer Döngeloğlu Nihat Hatipoğlu Ak Parti Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (3)

emrah babamobilWeb@haberler.com:

Başlık yanlış olmuş AKP bdpye bile izin veriyor furkan vakfına vermiyor eğer onlar bize savaş açmışsa savaştan kaçan şerefsizdir dedi günlerdir hüsnü zan edildi ama AKP anlamadı çünkü parelelcileri tasviye edeyim derken nerde şarapçı solcu varsa devletin içine onları yerleştiriyor aşırı solcuları şuan

1
0
yanıtYanıtla
Ramazan yaşarmobilWeb@haberler.com:

Bu aralar Turkiyede hocalar cogalmaya başladı yok köklü degisim yok Furkan Vakfı Fetullah gulenden boşalan rantı nasıl elde edebiliriz dıye ugrasiyor bunlar yalancı peygamber misali Insan degıl kendilerine yolunacak kaz yetıstırıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
vedat tuncermobilWeb@haberler.com:

Allah c.c sizin eksikliğinizi vermesin amin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title