Haberler

Furkan'dan Engellilere Örnek Davranış

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan ve engellerini aşmaya kararlı olan minik Furkan, önce sakatlar derneği ile iletişime geçti ardından ziyaret etti.

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan ve engellerini aşmaya kararlı olan minik Furkan, önce sakatlar derneği ile iletişime geçti ardından ziyaret etti.

TOKİ Ömer Çam İlköğretim Okulu öğrencisi olan 10 yaşındaki Furkan Keskin, Ünye Sakatlar Derneği'ni ziyaretinde amacını anlattı. Durumu müsait olanların mümkün olduğunca derneğe yardım etmesi gerektiğini belirten minik Furkan, "Derneği tanımak, görmek ve sizlere yardım etmek, sizin de yardımlarınızı almak için ziyaret ettim. Aslan ağabey sayesinde buranın faaliyetleri hakkında bilgim var. Durumu müsait olan varsa buraya yardım edebildikleri kadar yardım etsinler" dedi.

"HERKESE ÖRNEK OLSUN"

Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Arslan Güdek ise Furkan'ın davranışına önce şaşırdıklarını ancak herkese örnek olması gerektiğini ifade ederek, "Biz Furkan'la iki gün önce tanıştık. Öğretmeni beni aradı, Furkan'ın buraya gelmek istediğini, sakatlar derneğini görmek istediğini, dernekteki insanları tanımak istediğini, burada ne tür faaliyetlerin yapıldığını bilmek istediğini söyledi. Telefonla Furkan'la görüştük, ziyarete gelmek istediğini söyledi. Bizde memnuniyetle kabul edeceğimizi söyledik. Ünye Sakatlar Derneği'nin bir aracı var, Ünye Belediyesi ile koordineli olarak kullanıyoruz. Ünye'nin her yerinden engellileri aldırıyoruz. Biz de Furkan'a aracı yolladık, burada misafir ettik. Furkan'ın durumunda olan derneğimize gelmek isteyen veya evinden çıkamayan bu tür engellileri burada ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Artık şunu istiyoruz, insanlar evlerinde hapis kalmasın. Ben bir odada üç yıl kalmış bir insanım, güneşi dahi odanın duvarında görmüş bir insanım o yüzden bu tür konulara hassasiyetim var. Bu tür etkinlikler olması gereken şeylerdir. Engelli için en büyük özgürlük istediği zaman istediği yere gide bilme özgürlüğüdür" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Çam Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title