Haberler

Funclup 11 Üyeleri Gölpazarı'nda Toplandı

Gölpazarı ilçesinde bir araya gelen yerli otomobil sevdalısı bir grup genç, araçlarıyla trafiğe kapalı alanda gösteri sundu.

Gölpazarı ilçesinde bir araya gelen yerli otomobil sevdalısı bir grup genç, araçlarıyla trafiğe kapalı alanda gösteri sundu.

Sosyal medya üzerinde kurdukları "Funclup 11" adını verdikleri grupta toplanan yerli otomobil sevdalısı gençler, Gölpazarı ilçesinde araçlarıyla toplandı. Gölpazarı Oto Sanayi'de toplanan grup, araçlarıyla konvoy halinde korna çalarak, Orta Mahalle Kocakova mevkiinde bir araya geldi. Etkinlikte bazı otomobil sürücüleri, trafiğe kapalı alanda drift gösterisi yaptı.

Funclup 11 üyesi Beyti Hastürk, yaptığı açıklamada, Funclup 11 olarak bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdiklerini belirtti. Hastürk, "Burada yapmış olduğumuz gösterileri trafiğe açık alanlarda yapmayalım, sadece trafiğe kapalı alanlarda yapmalarını gerekir. Burada yapmış olduğumuz etkinlikte otomobil sevdalıları olarak otomobil ve motofiye sevenleri olarak bir etkinlik yapmış bulunuyoruz. Bizleri bir çatı altında toplayan ve bizlere her türlü yardımlarını esirgemeyen Gölpazarı Belediye Başkanımız Vedat Kazıcıya teşekkür ediyorum" dedi.

Bilecik Tofaş Clup Başkanı Metin Eryılmaz ise; burada bir emek gösterilmiş ve bunu gelenek hale getirmeye çalıştıklarını söyleyerek, "Burada gösterilen hareketler tehlike arz eden hareketler, trafikte açık olan yerlerde yapmıyoruz, kendi grubumuzla beraber müsait yerlerde bu hareketleri yaparak gelenek hale getiriyoruz. Bu araçlar nostalji araçlar, modifiye yaparak piyasaya yeniden sunmak ve eskileri yaşatmaktır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve herkese kazasız belasız iyi sürüşler diliyorum temennisinde bulundu" dedi.

Öte yandan gelen sürücülere hazırlanan ikramlar verilerek etkinlik sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölpazarı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title