Haberler

Feci Şekilde Öldürülen Fulya Özdemir'in Babası İdam İstedi

Güncelleme:

Antalya'nın Kaş ilçesinde feci şekilde öldürülüp cesedi battaniyeye sarılıp taşla kapatılan Fulya Özdemir'in babası idam cezasının gözden geçirilmesini istedi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedi battaniyeye sarılarak üzeri taşla kapatılan 29 yaşındaki Fulya Özdemir'in babası Eyvaz Özdemir, kızının katiline en ağır cezanın verilmesini istedi.

ARAMA BAŞLATILDI

Edinilen bilgiye göre, İsviçre'nin Zürih kentinde yaşayan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir, geçen yıl Kaş'ın Çukurbağ Yarımadası'nda kiraladığı evde yaşamaya başladı. 15 Ekim'den bu yana Fulya Özdemir'den haber alamayan baba Eyvaz Özdemir, Kaş'a gelerek kayıp başvurusunda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kalkan, Patara, Üzümlü, İslamlar ve Bayındır Mahallelerinde Fulya Özdemir'i bulabilmek için arama çalışması başlattı.

KATİL ZANLISI LÜLEBURGAZ'DA YAKALANDI

Aramaları yoğunlaştıran ekipler, dün saat 21.00 sıralarında evin yakınında genç kadının çeşitli yerlerinden bıçaklanmış, iki battaniyeye sarılarak üzeri taşlarla kapatılmış halde cesedini buldu. Özdemir'in cesedi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, cinayet şüphesiyle aranan A.M. ise dün gece Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yakalandı. A.M.'nin işlemleri için Kaş'a getirileceği belirtildi.

"KÖTÜLÜK YAPMAK YERİNE DOST OLMAK İSTEDİ"

Kızının cenazesini almak için Antalya Adli Tıp Kurumu önüne gelen baba Eyvaz Özdemir, "Kızımı aramak için önce kardeşim sonra ben Kaş'a geldim. Kızımın bulunması için başvuruda bulunduk. İşlemler biraz yavaştan alındı. Kızım son derece güzel birisiydi. Zürih Üniversitesinden mezun oldu. Banka finansmanı mezunuydu. 6 tane dil biliyordu. Her yönü ile son derece sevecen ve kültürlü bir insandı. İnsanlara kötülük yapmak yerine onlar ile dost olmak isterdi. Kötü şansı olan insanlara bile kalbini açabiliyordu. Kimseye kötülüğü yoktu" dedi.

"HAKSIZ YERE YARGILANMASINI İSTEMİYORUM"

Baba Özdemir, "Kızımı öldürenlere en ağır cezanın verilmesini istiyorum. Bu gibi olaylarda caydırıcı olabilmesi için idamın gözden geçirilmesini istiyorum. Korkunç bir şekilde cinayet işlemiş insanları beslemenin bir faydası yok. Ben de kimsenin haksız yere yargılanmasını istemiyorum. Diğer türlü bu tür insanlar hapishaneleri kurtuluş olarak görüyorlar. Bir süre sonra dışarı çıkıp hayata kaldıkları yerden devam ediyorlar" açıklamasını yaptı.

Fulya Özdemir'in cenazesi otopsinin ardından Ankara'da Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilmek üzere babası ve yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak Ankara'ya götürülecek

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsviçre Antalya Üzümlü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title