Haberler

Fulya-Fatih Terim Çifti, Buse Terim'i Gururla İzledi

Güncelleme:

Fatih Terim, kızı Buse Terim'in bir giyim firması için hazırladığı koleksiyona tam not vererek "Buse'nin babası olarak burada bulunmaktan gurur duyuyorum." dedi.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, DeFacto markası için özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonun tanıtımının yapıldığı gecede, Fatih Terim ve Fulya Terim kızları Buse Terim'i yalnız bırakmadı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Fatih-Fulya Terim, Volkan Bahçekapılı, Merve-Ahmet Baran Çetin, Emre-Tuğba Belözoğlu, Mert Vidinli, Revna Demirören, Murat Boz ve Gökhan Şükür gibi pek çok ünlü ismin katıldığı geceye DJ Murat Tokuz da müzikleriyle renk kattı.

KOLEKSİYONUN TEMASI:

Modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen DeFacto, ilk koleksiyonunu moda danışmanı Buse Terim'le hazırladı. 'Buse Terim for DeFacto' koleksiyonunda bohem ve zamansız trend rock chic temaları öne çıkıyor.

Buse Terim: "Kadınlara giydiklerini nereden aldıklarının, hep nasıl çok şık göründüklerinin sorulacağı, aynı zamanda 'gerçekten bu fiyata mı aldın?' diye şaşırtacakları, kendilerini daha iyi hissedecekleri bir koleksiyon oldu." dedi.

"UZUN ZAMAN ÖNCE RÜŞTÜNÜ İSPAT ETTİ"

Fatih Terim ise "Buse Terim uzun zaman önce rüştünü ispat etti. Ben de bugün Buse Terim'in babası olarak burada bulunmaktan gurur duyuyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Volkan Bahçekapılı Fulya Terim Fatih Terim Buse Terim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

tracers:

senin babanıda sevmezdim ! kalas bacaklı !

14
4
yanıtYanıtla
avrupali:

Emrenin elbise zevkinede pes dogrusu, ayni hobbit gibi olmus.

11
2
yanıtYanıtla
Yagmur:

Erkekler neden boyali havali suslu kiz seviyorlar dogal seviyoz diyosunuz ama hep cok boyali kizlarla cikiyorsunuz??

11
1
yanıtYanıtla
Raco:

Bu dunya size kurulmis. Eeey kodomanlar bir ekmek kac para bir sorun

11
1
yanıtYanıtla
MUALLA:

TUZLARI KURU, BU DÜNYADA İŞLERİ İŞ. . . EMRE NİN KIYAFETİ DE ;((((

10
0
yanıtYanıtla
antipkk:

Bravo Terim Ailesi gercekden cok basarili bir Aile! Devamini dileriz!

2
3
yanıtYanıtla
cursee:

fatih terim sevilir sevilmez ayrı konu ama adam ünlü. bir şeyler yapmış. fakat kızı sırf fatih terim in kızı diye yüceltilip insanları gözüne sokulmamalı. zaten 1 kaç haber daa yapıldı mı otomatikman ünlü oldu bu kız. boş insanları yücelttirmeyin artık. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . babası gibi en azından dişe dokunur bir şey yapsın ülkesi için o zaman çıksın bu haberler. . . .

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çekirdekten tasarımcıyız ama arkamızda babamız yok

1
0
yanıtYanıtla
çakır:

emre yokluktan eski pantolonunu giymiş heral ona be bir karış kısa

0
0
yanıtYanıtla
Ali Mobil-ANDROID:

Hayır o fatih terimin kızı diye eziliyor Adanalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title