Haberler

Fujitsu, Gözünü Türkiye'ye Dikti

Güncelleme:

Fujitsu, 26 Mayıs Salı günü Ankara JW Marriott Hotel'de 6. Kamu Yararına Teknoloji Konferansı'nı düzenledi.

Fujitsu Türkiye'de genel müdür olarak göreve başlayan Selda Bağdat Bahadır açılış konuşmasında, Fujitsu'nun Türkiye'yi yatırım yapılacak ülkeler listesine aldığı müjdesini verdi.
Bahadır, " Fujitsu, Japonya dışında yatırım yapılacak 10 ülkeden biri olarak Türkiye'yi seçti. Bu karar bir anlamda Türkiye'nin WEMEIA bölgesinin yıldızı parlayan ülkelerinden biri olduğunun da kanıtı" dedi.

Dünyanın lider teknoloji firmalarından Fujitsu, Ankara'da altıncı kez Kamu Yararına Teknoloji Konferansı'nı 26 Mayıs Salı günü JW Marriott Hotel'de gerçekleştirdi. Etkinlikte kamu sektöründe verimliliği artıran çözümlerin yanı sıra bilişim dünyasına ışık tutacak pek çok önemli konu ele alındı.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, Japon Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Takahiko Katsumata'nın yanı sıra Fujitsu Depolama Ürün Grubu Başkanı Bernhard Brandwitte, Fujitsu Laboratuvarları Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Dr. Adel Rouz, Fujitsu Global Sunucu Platformları Başkan Yardımcısı Udo Würtz de etkinlikte sunum yaptı.

Sektörün önemli isimlerinin yer alacağı teknik oturumların yanı sıra "Data Center Konsolidasyonu ve İş Sürekliliği" konulu panel gerçekleşti. Başkanlığını Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Selda Bağdat Bahadır'ın yaptığı ve Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Intel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Yalım Eriştiren, Microsoft Türkiye Kamu Sektörü Genel Müdür Yardımcısı Erhan Yalçın, TÜBİSAD Bilgi Merkezi Komisyonu Başkanı Mustafa Çağan ve Türkiye Bilişim Derneği Başkanı İlker Tabak'ın yer aldığı panel büyük ilgi gördü.

Yatırım yapılacak ülkeler arasına Türkiye'de girdi

Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Selda Bağdat Bahadır'ın açılış konuşmasında Fujitsu'nun Japonya dışında yatırım yapacağı 10 ülke arasında Türkiye'nin de yar aldığını söyledi. Bahadır, şöyle konuştu:

"Özellikle son yıllarda Fujitsu Türkiye olarak pek çok alanda sağlanan büyüme ve elde ettiğimiz başarılar kuşkusuz Fujitsu'nun da dikkatini çekti. Bu bağlamda kısa bir süre önce öğrendiğimiz ve bizler için büyük heyecan ve mutluluğa neden olan bir kararı sizlerle de paylaşmak istiyorum. Fujitsu, Japonya dışında yatırım yapılacak 10 ülkeden biri olarak Türkiye'yi seçti. Bu karar bir anlamda Türkiye'nin WEMEIA bölgesinin yıldızı parlayan ülkelerinden biri olduğunun da kanıtı. Yatırım yapılacak diğer ülkeleri sıraladığımda Türkiye'nin Fujitsu Global için ne ölçüde önemli olduğu daha iyi anlaşılacaktır. Türkiye ile birlikte yatırım yapılacak diğer ülkeler İspanya ve Portekiz'i içine alan İber ülkeleri, Hollanda, Fransa, İtalya, Benelüks ülkeleri, Polonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Hindistan olacak."

Her yıl binlerce ziyaretçinin ağırlandığı gelenekselleşen etkinlikte Fujitsu'nun İnsan Odaklı Toplum vizyonu ve "Geleceği Birlikte Şekillendirme" hedefiyle geliştirdiği çözüm ve öneriler katılımcılara sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fujitsu Japonya Bağdat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title