Haberler

Fuhuştan Gözaltına Alınan Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Adana'da kendisini müşteri gibi arayan ahlak polisiyle, kendi ve arkadaşı karşılığında 800 liraya anlaşan kadın, adliyeye sevk edilirken ağlayarak "Arkadaş kurbanıyım." dedi.

Adana'da kendisini müşteri gibi arayan ahlak polisiyle, kendi ve arkadaşı karşılığında 800 liraya anlaşan kadın, adliyeye sevk edildiği sırada gözyaşlarına boğuldu. Fuhuştan gözaltına alınan kadın, "Arkadaş kurbanıyım." dedi.

800 LİRAYA ANLAŞTILAR

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, internetten telefon numarasına ulaştıkları Deniz K.'yi (39) aradı. 2 kişi olduklarını ve birlikte olmak için kadın istediklerini söyleyen ahlak polisi, Deniz K. ve yanında getireceği kadın ile 800 lira karşılığında anlaştı. Bunun üzerine Deniz K., arkadaşı Kemal Y.'yi (47) arayarak, "Müşteri var. Benle birlikte müşteriye gidecek birini ayarlar mısın?" dedi. Kemal Y.'nin ayarladığı Filiz Y. (36) ile birlikte Seyhan ilçesindeki bir otele giden Deniz K., ahlak polislerinden seri numaraları alınmış parayı aldıktan sonra gözaltına alındı. Ekipler, Kemal Y.'yi ise düzenlenen operasyonda gözaltına aldı.

"FUHUŞ YAPMIYORUM"

Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen kadınlardan Filiz Y., "Kemal'i barda çalıştığım dönemden tanıyorum. Ama ben fuhuş yapmıyorum." dedi. Filiz Y., alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Deniz K. ve Kemal Y. ise 'fuhşa aracılık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

"ARKADAŞ KURBANIYIM"

Sağlık raporu için getirildiği adli tıp biriminde gözyaşlarını tutamayan Deniz K. "Arkadaş kurbanıyım." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

uyan be kardesim:

bu patlamayi organize eden hdp hesap verecek tabikl surucunda hesabini verecek terorist parti hdp

11
9
yanıtYanıtla
RealMobil-IOS:

Yine Adana ya

15
3
yanıtYanıtla
Kırgın süngerMobil-IOS:

Adana nın solcu dinsizleri

10
6
yanıtYanıtla
bici bici yerik salgam icerikMobil-ANDROID:

adana olmasa haberciler ac kalir.seni seviyoruz adana.

13
2
yanıtYanıtla
isimsizizleyiciMobil-ANDROID:

bu adanada neymis bea arkadas

12
3
yanıtYanıtla
yeterrrrrr !!!!! Mobil-IOS:

Yok ya biz de yuttuk .. Malmısın kızım !!

14
1
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Tabi tabi hep öyle olur küçük Emrah modunda devam

13
1
yanıtYanıtla
saqpık adana:

yine mi adana hiç şaşırmadık

9
4
yanıtYanıtla
türkün gücüMobil-ANDROID:

çukurovanın pamuğu meşhurdur

9
1
yanıtYanıtla
HanMobil-IOS:

Birakin kadini devlet sahip cikmali

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title