Haberler

Fuhuşa Aracılık Eden Yaşlı Adamın "Harçlık Aldım" Savunması

Adana'da fuhuşa aracılık etmekten suçüstü yakalanan ve pazarlık sırasında polisten para alan yaşlı adamın kendini, "Harçlık aldım" diyerek savunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Süleyman K. (67) isimli şahsın fuhuşa aracılık ettiği ihbarını aldı. Ekipler, müşteri kimliğinde Süleyman K.'yi telefona arayıp "Bize iki kadın lazım" dedi. Bunun üzerine Süleyman K., "Kadın başına 200 lira alırım bana da 50 lira para vereceksiniz" dedi.

Polis, fiyatta anlaşıp buluşmak için adres verdi. Bir süre sonra Süleyman K., kadınlarla birlikte Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'ndeki adrese geldi. Burada polis ile görüşen Süleyman K., Gamze T. (25) ile Dilek E.'yi (45) polise gösterdi. Polis de kadınları beğendiğini belirterek daha önceden seri numaraları alınmış 400 lirayı kadınlara verdi. Süleyman K.'ya da kadın başı 50'şer lira para verdi.

Kadınlar ve Süleyman K. paraları aldıktan sonra polis kimliğini göstererek polis olduğunu söyledi. Bunun üzerine şok olan kadınlar ve Süleyman K. emniyete götürüldü. Kadınlardan Dilek E. ifadesinde Süleyman K.'yı 4-5 aydır tanıdığını kendisine müşteri ayarladığını ve bunun için 50 lira para aldığını belirterek, "Bugün de aradı 'Beni biri aradı kadın istiyor bugün görüşeceğim sende gel eğer gözün tutarsa para alıp birlikte olursun' dedi. Bende geldim gözüm tuttuğu için para alıp birlikte olmak istedim ama polismiş" dediği öğrenildi.

Süleyman K.'nın ise kendisinin fuhuşa aracılık etmediğini sadece harçlık istediğini söylediği öğrenildi.

Kadınlar serbest bırakılırken Süleyman K. fuhuşa aracılık etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Savcı tarafından zanlı tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Nöbetçi mahkeme ise yaşlı adamı fuhuşa aracılık etmekten tutuklayarak cezaevine gönderdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title