Haberler

Fuhuş Operasyonu Zanlıları Gözaltına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Adliye Önü- Gözaltı Siirt merkezli fuhuş operasyonu- Siirt ve Muş'ta 6 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7'si kadın 14 kişi gözaltına alındı Siirt ve Muş'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Adliye Önü- Gözaltı Siirt merkezli fuhuş operasyonu- Siirt ve Muş'ta 6 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7'si kadın 14 kişi gözaltına alındı Siirt ve Muş'ta düzenlenen fuhuş operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları iddia edilen kişilere yönelik çalışmalar kapsamında, Siirt ve Muş'ta belirlenen 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.Çevik kuvvet ekipleri ve TOMA desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 3'ü yabancı uyruklu 7'si kadın toplam 14 kişi gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine getirilen yabancı uyruklu 3 kadın sınır dışı edilirken, diğer 11 şüpheli fuhuş yapmak ve fuhşa teşvik etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title