Haberler

Fuat Akdağ, Terim'in Basın Toplantısına İsyan Etti: Bu Ne Ya

Güncelleme:

Spor Servisi programının sunucusu Fuat Akdağ, "Bizim basın toplantısı sanki mahalle maçına hazırlanıyormuş gibi. Böyle tavırlar, konuşmalar. Bu ne ya?" dedi.

NTV Spor'da yayınlanan ve Fuat Akdağ'ın sunup Ercan Taner'in yorum yaptığı Spor Servisi programı, EURO 2016 nedeniyle Fransa'da bulunan Mehmet Demirkol'a bağlandı.

Akdağ, "Neler oluyor oralarda Mehmet? Hiç yüzümüzü güldüren haber gelmiyor." dedi. Demirkol ise dünkü basın toplantısında yaşananlarla ilgili konuştu:

"ÇEKLER HİÇBİR ŞEY ANLAMADI"

"Şöyle bir durum var. Dün basın toplantısı bitti. Meslektaşlarıma 'Çek basınından olsanız ne anlardınız' diye sordum. Sormama kalmadı, Çek meslektaşım geldi. 'Ya ben hiçbir şey anlamadım bu basın toplantısından. Biraz bana anlatır mısın' dedi. Yani mahkemeler, biz bitti demeden bitmezler... Yani hiç uluslararası sahnede hiç anlaşılacak şeyler değil. Maalesef, olmadı."

"BU NE YA?"

Demirkol'un açıklamalarının ardından Fuat Akdağ "Orası bizim mahalle değil ki. Sanki mahalle maçına hazırlanıyormuş gibi. Böyle basın toplantıları, böyle konuşmalar, böyle tavırlar. Bu ne ya?"

"BURAK BAŞKA ALEM"

Demirkol, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

"Basın toplantısından sonra antrenmana girdik. Arda arkada duruyor, başka bir kıyafet giymiş üstüne. Burak başka bir alem. Yani çok enteresan."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Ercan Taner Fuat Akdağ Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

aaaa:

Fuat kendi isine baksana ayakta duracak halin yok terimi hedef almak senin neyine

53
19
yanıtYanıtla
Pehhh:

milletin 30-40 yıl çalışarak aldığını bu adam bir günde kazanıyor. madem böyle kazanıyor o zaman çok çaba sarfedecek. yenilgi yüzü görmek istemiyoruz. yüz mimikleri ile ipmarator olunmaz olunsaydı ortalık imparatordan geçilmezdi

22
1
yanıtYanıtla
amed:

fatih terime dikkatli bakın hareketler aynı komodo ejderi

15
6
yanıtYanıtla
mehmet:

Ya Allah aşkına sen bu takıma ne yaptın, sen sadece şişirilmiş bir hocasın, sadece balonnnn sende başka bir şey yokk

18
1
yanıtYanıtla
Terim yoktur başka yerim:

Sırtını dayamış tüpçüye, tüpçü dayamış sırtını akp ye ohh yağma hasanın böreği. Cimbom olmazsa milli takım o da olmadı dön cimboma. . . bulunmaz hint kumaşı,

16
2
yanıtYanıtla
Fikret:

bu takımın buraya ne tesadüflerle geldiğini, durumu çok kötü olan hollandanın grubundan 3. olarak çıktığını unuttunuz. sonra şişirdiniz. şimdide patladı. ne varki bunda. . .

16
1
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Arda, terim, tayyip, nihat hatipoğlu, bilal oğlan, binali, melik gökcek kurdu milli takımı:)))

14
3
yanıtYanıtla
pirlo:

fatih arda ve buraka mac baslamadan bavullari ellerine verilsin, , rezil olduk yine. .

15
0
yanıtYanıtla
KUDDUSI:

ARDA VE BURAK BUNDAN SONRA MİİLİ TAKIMA ALIRSANIZ ADAM DEGILSINIZ VLOLKAN DEMIRELE YAPILAN HAKSIZLIK OLUR OZAMAN BUNLARI BİRDAHA MİLLİ TAKIMA ALIRSANIZ CAKALLAR TRILYON ALIO AMA HALA TAVIR YAPIOLAR

15
0
yanıtYanıtla
Moğol:

Demek ki bu iş bitmiş, Ne Arda''nın ne de Burak Yılmaz''ın bir hayrı kalmamış

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title