Haberler

Fuarın 6. Gününde 17 Söyleşi 44 İmza Var

8. Kocaeli Kitap Fuarı, 19 Mayıs Perşembe gününde de söyleşi ve imza etkinlikleriyle devam edecek.

8. Kocaeli Kitap Fuarı, 19 Mayıs Perşembe gününde de söyleşi ve imza etkinlikleriyle devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 8. Kocaeli Kitap Fuarı, 19 Mayıs Perşembe günü de birbirinden önemli yazarların söyleşi ve imza etkinliklerine ev sahipliği yapacak. 270 yazar, 380 yayınevi, 48 sahaf ve 67 STK'nın katılımıyla düzenlenen 8. Kocaeli Kitap Fuarı'nda 9 günde 500'ün üzerinde söyleşi ve etkinlik düzenlenecek.

8. Kocaeli Kitap Fuarı'nın 6. günü olan 19 Mayıs Perşembe günü okur severleri 17 söyleşi ve 44 imza etkinliği bekliyor. Yahya Kaptan Konferans Salonu'nda saat 13.00'te Hayati inanç "Can Veren Pervaneler", saat 14.00'te Abdurrahman Dilipak "Gündeme Dair", saat 18.00'de Cem Küçük "Yeni Türkiye" konulu söyleşileri gerçekleştirecek. Aralarında Muzaffer izgü, Mine Sota, Senai Demirci, Engin Alan, Ergün Poyraz'ın olduğu çok sayıda yazar ise kitaplarını imzalayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ödüllü projesi olan Kocaeli Gençlik Kılavuzu'nun alanda açtığı Kılavuz Gençlik Avlusu'nda da etkinlikler devam ediyor. Kılavuz Gençlik Avlusu'nda saat 14.00'te İdris Topçuoğlu-Furkan Konyalı-Harun Kırkıl "Keşkesiz Gençlik", saat 16.00'da Ali Bektaş "Anadolu İslamı" söyleşilerini gerçekleştirecek. Sevilen sanatçı Ahmet Yenilmez, saat 18.00'de Kılavuz Gençlik Avlusu'nda "Kültür ve Medeniyetimiz Ekseninde Kendi Tiyatro, Sanat ve Sinemamız" başlıklı söyleşisiyle hayranlarıyla bir araya gelecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title