Haberler

Freni Boşalan Tır, Minibüse Çarptı: 3 Yaralı

ERZURUM'un Aşkale ilçesinde freni boşalan gübre yüklü TIR, minibüse çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Erzurum'un Aşkale ilçe girişindeki Tepebaşı mevkiinde meydana geldi. Erzincan yönünden gelen Remzi Çiftçi yönetimindeki gübre yüklü TIR'ın freni boşalınca duramayıp ışıklarda bekleyen 38 YP 570 plakalı bir minibüse hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüsü yolun dışına fırlatan TIR orta refüje çıkarak yaklaşık 300 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada minibüste bulunanlardan 70 yaşındaki Halime, 40 yaşındaki İsmail ve 39 yaşındaki Davut Şahbal yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. TIR'ın sürücüsü Remzi Çiftçi ise ayakta tedavi edildi.

Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat büyük bir faciadan dönüldüğünü belirterek, "TIR'ın hasar verdiği yerler karayolları ve belediyemiz işçileri tarafından temizlendi. TIR'daki gübre boşaltılarak yol yaklaşık 2 saatte ulaşıma açıldı" dedi.

- Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Tepebaşı Erzurum Aşkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title