Haberler

Freezone'un İstanbul Konseri

Vodafone FreeZone'un haziran ayında başlayan konserler serisi, "Vodafone FreeZone İstanbul" konseriyle devam ediyor.

Vodafone FreeZone'un haziran ayında başlayan konserler serisi, "Vodafone FreeZone İstanbul" konseriyle devam ediyor.

Vodafone açıklamasına göre, 26 Ekim Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek konserde, Teoman, Athena, Duman, Büyük Ev Ablukada, BubiTuzak ve Selami Şahin sahne alacak.

Vodafone FreeZone İstanbul konserinde, çeşitli sürpriz ve hediyelerin yanı sıra sanatçılarla tanışma şansı da sunulacak. Satışları Biletix'de devam eden konser biletlerine, sadece FreeZonelular özel avantajlarla sahip olabiliyor.

14 konserlik Vodafone FreeZone konserler serisi, haziranda Duman'ın Antalya konseriyle başlamış ve yaz boyunca "Teoman'la Yavaş Yavaş" serisiyle devam etmişti. Vodafone Freezone Konserleri, kasımda İzmir, Bursa ve Ankara'da gerçekleştirilecek. Konser tarihleri ve FreeZonelulara özel avantajlar hakkında bilgi almak isteyenler "biletix.com ve vodofonefreezone.com"u ziyaret etmeleri yeterli.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları ifade etti:

"Vodafone FreeZone ile hedefimiz gençlere yarattığımız özgürlük alanlarıyla gençlerin kendi çizdiği özgürlük yolculuğunda onlara yol arkadaşı olmak. 'Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZonela sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız' diyerek gençleri zorunluluklarından az da olsa uzaklaştıracak birçok fırsat yaratmayı amaçladık. Bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletlerinin yanında eğitim, giyim, yemek, seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz."

Buruk, Vodafone FreeZone lansmanından bu yana gerçekleştirdikleri 50'nin üzerinde konserle 1 milyonu aşkın FreeZoneluyu sevdikleri sanatçılarla buluşturduklarını kaydederek, müzik yolculuğuna ekim ayında kaldıkları yerden devam ettiklerini dile getirdi.

Geçen yıl 15 bini aşkın FreeZonelunun buluştuğu İstanbul konserini, bu yıl 26 Ekim'de Teoman, Athena ve Duman'ın yani sıra Selami Şahin'le gerçekleştireceklerini aktaran Buruk, "Dijital gençlere dijital ve sosyal kurgularla festival tadında birgün geçirtmeyi amaçladığımız konsere tüm FreeZoneluları bekliyoruz" çağrısını yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Selami Şahin İstanbul Athena Teoman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title