Haberler

Fransız Yıldız Mbappe: Neymar Benden Daha Büyük Bir Yıldız

Güncelleme:

Paris Saint Germain'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe, Guingamp ile oynanan zorlu mücadele sonrsında, "Neymar benden daha büyük bir yıldız." dedi.

Fransa Ligue 1'in 2. haftasında deplasmanda Guingamp'ı 3-1 mağlup eden PSG'de Kylian Mbappe karşılaşma sonrası takım arkadaşı Neymar hakkında konuştu.

Fransız golcü, kariyerinin yeni başladığını ve gerek PSG, gerekse Fransa Milli Takımı ile yapacağı çok şeyin olduğunu ifade ederken, "Guingamp'ı yendik, kutladık ve bitti. Benim kariyerim daha yeni başlıyor, PSG'de ve Fransa Milli Takımı'nda çok yüksek hedeflerim var. Benim boş zamanım yok" dedi.

"NEYMAR BENDEN BÜYÜK BİR YILDIZ"

Mbappe, konuşmasının devamında Brezilyalı süperstar Neymar'ın kendisinden daha büyük bir yıldız olduğunu dile getirirken, "Neymar benden daha büyük bir yıldız. Barcelona'da güzel işler yaptı. Gol attı ve bana asist de yaptı, ona teşekkür ederim. Ben de kazanmak için elimden geleni yapıyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kylian Mbappe Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title