Haberler

Fransız Komutan Marmaris Belediyesi'ni Ziyaret Etti

NATO görevi kapsamında Aksaz Deniz Üssü’ne gelen Fransız Donanmasına ait “La Fayette” adlı askeri geminin Komutanı Kurmay Albay Mackora Ouk ve Fransa Savunma Ateşesi Kurmay Albay Remi Gauvoin , Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar makamında ziyaret etti.

NATO görevi kapsamında Aksaz Deniz Üssü'ne gelen Fransız Donanmasına ait "La Fayette" adlı askeri geminin Komutanı Kurmay Albay Mackora Ouk ve Fransa Savunma Ateşesi Kurmay Albay Remi Gauvoin, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar makamında ziyaret etti.

Albay Mackora Ouk Belediye Başkanı Ali Acar'a ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederken, Marmaris'ten çok etkilendiklerini belirtti. Böyle sakin bir dönemde Marmaris'te bulunmanın kendileri için bir şans olduğunu kaydeden Albay Ouk,tatil için tekrar Marmaris'e gelmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi. Başkan Ali Acar 'da donanma ziyaretinin Marmaris ve esnaf için yararlı bir ziyaret olacağını ifade ederek turizm hakkında komutana bilgi aktardı. Ziyaret her iki tarafın da birbirlerine hediye sunmasıyla son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Fransa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title