Haberler

Fransa ve Finlandiya'dan Bursa'ya İşbirliği Çağrısı

Fransa Büyükelçisi Laurent Bili, Bordeaux Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası üst seviyede yetkilileri ile Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve Oulu Belediyesi Meclis Başkanı Riikka Moilanen, Bursa’ya hayran kaldı.

Fransa Büyükelçisi Laurent Bili, Bordeaux Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası üst seviyede yetkilileri ile Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve Oulu Belediyesi Meclis Başkanı Riikka Moilanen, Bursa'ya hayran kaldı.

Bursa'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere şehre gelen Fransa Büyükelçisi Laurent Bili, Bordeaux Belediyesi temsilcileri ve Ticaret Sanayi Odası üst düzey yetkilileri ile Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve Oulu Belediyesi Meclis Başkanı Riikka Moilanen, Bursa'da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen ziyaretlerde, Fransa Büyükelçisi Bili ve Finlandiya Büyükelçisi Vaskunlahti, kentin tarihi dokusuna hayran olduklarını, Bursa ile sosyal, kültürel ve ekonomik olarak işbirliğini geliştirmeyi istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bursa ve kentin tarihi ve köklü kültürel değerleri hakkında konuklarına bilgiler verdi. Bursa'nın son yıllardan büyük gelişim ve değişim içinde olduğunu belirten Başkan Altepe, Fransız ve Finlandiyalı konuklarına Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'da imza attıkları modern hizmetleri de anlattı. Başkan Altepe, misafirlerine Bursa bıçağı hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nina Vaskunlahti Finlandiya Fransa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title