Haberler

Fransa'nın Aradığı Hayat'ın Babası Kızını Görünce Polise Koştu

Güncelleme:

Fransa'da arananlar listesinde olan Hayat Boumeddiene'nin babası kızının resmini televizyonda görünce polise giderek bilgi verdi.

İngiliz Daily Mail gazetesi, Fransa'da arananlar listesinde olan Hayat Boumeddiene'nin babasının, kızının resmini televizyonda görünce polise giderek polise bilgi verdiğini yazdı.

POLİS SORGULAYIP SERBEST BIRAKTI

Haberi tam sayfa "Bu Benim Kızım" manşetiyle veren Daily Mail, 26 yaşındaki zanlıyla ilgili topladığı bilgileri verdi. Gazete, Fransa'nın en çok aranan kadınının babasının, polisçe sorgulanıp ardından serbest bırakıldığını yazdı.

HAYAT'IN BABASI EVE KAPANIP TELEFONUNU KAPADI

İngiliz gazetesi, dağıtım şoförlüğü yapan Mohamed Boumeddiene'in kızının adının terör olaylarına karışmasından şoke olduğunu ve yıkıldığını yazdı. Mohammed Boumeddiene'nin komşuları, babanın kendisini evine kapattığına, telefonunu kapattığını söylediler.

HAYAT, ANNESİNİN ÖLÜMÜ ARDINDAN EVDEN AYRILDI

Gazete, polise kızının yaptığı planlardan haberi olmadığını söyleyen babanın, uzun yıllardır birbirlerinden ayrı olmalarına rağmen geçen yıl Umre'den dönerken kızını havaalanında karşıladığını söylediğini yazdı. Haberde, 20 yıldır aileyi yakından tanıyan bir kadın tanığın "Hayat'ın annesi başörtüsü giyerdi ve çok dindardı. Tam bir Müslüman kadındı. Evde oturup ekmek yapardı. Hayat, 17 veya 18 yıl önce annesinin ölümünün ardından evden ayrıldı. Babası onu bazen görürdü ama babası tekrar evlenince Hayat onu ziyarete gelmedi. Yeni eş, çok farklı. Başörtüsü giymiyor ve bir emekliler evinde çalışıyor" sözlerine yer verdi.

ANNESİ ÖLÜNCE DEVLET BAKIMA ALMIŞ

Haberde, Hayat'ın yedi kardeşten en küçüğü olduğu, anne ölünce çocukların devlet bakımına alındıklarını yazdı. Hayat'ın, kasiyer olarak çalışırken kocası Coulibaly ile Paris'in güneydoğusundaki Juvisy-sur-Onge'da tanıştığı belirtildi.

2009 YILINDA İMAM NİKAHIYLA EVLENDİLER

Coulibaly'nin Cherif Kouachi ile 2005-2006 yıllarında Paris'in güneyindeki Fleury-Merogis cezaevinde karşılaştıkları, Hayat'ın sonra daha dindar olduğu, 2009 yılında imam nikahıyla evlendikleri yazıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayat Boumeddiene Daily Mail Fransa Paris Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (7)

mertmobilWeb@haberler.com:

Kara yilan

2
23
yanıtYanıtla
memet moskovskimobilWeb@haberler.com:

Movzuya dahli yok. Amma bilin. Bu gun ermenistanda bir Rus askeri 6 ermenini oldurmus. Boyle gitse bize ihtiyac galmayacak.

9
4
yanıtYanıtla
ömer faruk kulat:

davutoğlunu yerinde olsam fransa gitmem bir daha herkes attini bileçekler

8
5
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

PEYGAMBERIME,ALLAHIMA ,DINIME ,kufreden babam bile olsa vururum,,,,herkes haddini bilecek

3
7
yanıtYanıtla
kartal ve aslan birde kaya demir:

günahlarını temisleyip cennete gidecekler karıkatüristlik bu islamla dalga geçme budur

5
0
yanıtYanıtla
memet moskovski:

Syuzi, Azerbaycanda rus askeri yok ki. Ermenistanin gumru kentinde 5bin rus adkeri var. Cuya ermenileri goruyacaglarmis. Amma isde gorduyun kibi. Bi de rusun ordusu nerdese orasi onlarin bi vilayeti kibi. Yani

2
0
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna seni seviyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title