Haberler

Düşen Uçakta Parçalanmamış Cesede Ulaşılamadı

Güncelleme:

Fransa'nın Alpler bölgesinde düşen Germanwings havayolu şirketine ait Airbus 320 model uçağın enkazında şu ana kadar parçalanmamış cesede ulaşılamadı.

Fransa'nın güneyinde düşen uçakla ilgili korkutucu haberler gelmeye devam ediyor. Edinilen son bilgiye göre uçağın enkazında şu ana kadar parçalanmamış cesede ulaşılamadı.

"PARÇALANMAMIŞ CESET BULAMADIK"

Seynes-les-Alpes kasabasında enkaz kaldırma çalışmalarını yürüten jandarma birliğinin komutanı Albay Patric Touron, düzenlediği basın toplantısında "Şu ana kadar tek bir parçalanmamış ceset bulamadık" dedi.

KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Enkaz kaldırma ve ceset arama çalışmalarının sürdüğünü belirten Touron, adli tıp uzmanlarının da kimlik tespiti konusunda kendilerine yardımcı olduğunu ifade etti. Dijital parmak izlerinin alınması için biyometrik hassas aletlerin de bölgeye sevk edildiğini belirten Albay Touron ayrıca, Paris'te görevli bir ekibin de, parmak izleri, diş kalıpları ve DNA testleri ile kimlik tespiti çalışmalarına destek verdiğini ifade etti.

DİNİ AYİN DÜZENLENECEK

Bu arada düşen uçakta bulunan ikinci kara kutunun ise tüm aramalara rağmen henüz bulunamadığı bildirildi. Uçağın düştüğü bölgeye yakın Digne kasabasındaki Notre-Dame-du-Bourg, Katedralinde yarın kazada ölenlerin yakınlarının da katılımıyla bir dini ayin düzenlenecek.

FRANSA'DAN ALMANYA'YA HEYET

Fransa, üç jandarma, bir adli polis şefi ile sivil sivil havacılık temsilcisinden oluşan heyeti, kaza ile ilgili soruşturma çerçevesinde Almanya'ya gönderdi. Fransız heyet, Alman yetkililerle birlikte soruşturmayı sürdürecek.

Barselona-Duesseldorf seferine yaparken salı günü düşen uçakta 144 yolcu ve 6 mürettebat hayatını kaybetmişti.

İlk kara kutu üzerinde yapılan araştırmalar sonucu ikinci pilotun, kokpitten dışarı çıkan kaptan pilotun daha sonra içeri girmesine izin vermediği ve uçağı bilinçli olarak düşürdüğü ortaya çıkmıştı. Alman basınında ise yardımcı pilotun psikolojik sorunları olduğuna yönelik haberler yer almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Germanwings Almanya Fransa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Allah Türk olmayanlari feci bir sekilde ölduruyor. Türk olmak huzurlu olmaktir. Huzur Türkluktedir. Herkesi Turk olmaya davet ediyorum.

6
54
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Allah gayri muslumlere yardim etsin. Gercekten ilim bilmiyorlar. Yoksa o ucak dusmezdi.

2
13
yanıtYanıtla
zaten öyle:

buda gösteriyoki dağın en yüksek yerine çarpmışlar

5
2
yanıtYanıtla
PhotoshopMobil-IOS:

Bu haberleri yazanlar ilkokul mezunu falan mi? Nasil bir baslik bu? Sanki parcalanmamis bir ceset varmis da onu ariyorlarmis anlami cikiyor.

7
0
yanıtYanıtla
gul golgemobilWeb@haberler.com:

Ne bekleniyordu ki o kadar yuksekten ve o hizla dusecekte butun insan bulunacak.Metal demir v.s. tuz buz olurken.

5
1
yanıtYanıtla
Misafir misafir:

Parayla satin alinmis yorumcularsiniz hepiniz. Bi tane adam akilli bise yazan yok. Allah hepinize akil fikir versin. Sizin gibiler varken dunya hic duzelmez!

5
1
yanıtYanıtla
RoniMobil-IOS:

Ülkücü ???? Senin ölüp yeniden doğman lazım, senin tedavin yok çünkü!!!

5
0
yanıtYanıtla
Hayat buMobil-IOS:

Allah herkese acısız ölüm nasip etsin

4
0
yanıtYanıtla
Yusuf ÖrüceMobil-ANDROID:

Kendini ülkücü zanneden arkadaş sanırım provakatör. Çünkü alakalı alakasız bir çok habere bu tarz yorumlar yapması dikkatimi çekti.

1
3
yanıtYanıtla
Önce Kobani sonra DiyarbakırMobil-IOS:

Allah herkesi Ülkücülükten Irkçılıktan korusun olan mallara da Akıl versin

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title