Haberler

Fransa'da Yangında Ölen 3 Türk, Memleketi Yozgat'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Fransa’nın Mulhouse kentinde oturdukları binada çıkan yangında ölen 3 Türk vatandaşı memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Üçkaraağaç köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fransa'nın Mulhouse kentinde oturdukları binada çıkan yangında ölen 3 Türk vatandaşı memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Üçkaraağaç köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fransa'nın Muhouse şehrinde, 4 gün önce, oturdukları binada çıkan yangında hayatını kaybeden Hasan Arslan (39) ile eşi, Nimet Arslan (35) ve kızları 13 yaşındaki İkra Arslan'ın cenazeleri memleketi Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine getirildi. Yakınları tarafından alınan cenazeler bugün Üçkaraağaç köyünde düzenlenen cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül, Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, cenaze yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenin defni sırasında yangından kurtulan 11 yaşındaki Hüseyin anne ve babasının kabirlerine toprak attı. Cenazede baygınlık geçiren yakınlarına ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Çıkan yangından çatıya çıkan ailenin diğer çocukları 11 yaşındaki Hüseyin, 8 yaşındaki Halil İbrahim ve 6 yaşındaki Zeliha Arslan itfaiye tarafından kurtarılmıştı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Arslan Akdağmadeni Fransa Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title