Haberler

Azeri Genç, Fransa'da Eylem Yapan Ermenileri Susturdu

Güncelleme:

Fransa'da 1915 olaylarını protesto için toplanan Ermenilerin yanına giden Azeri genç, "Hocalı katliamını neden görmezden geliyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Fransa'nın Strasburg şehrinde toplanan Ermeniler, 1915 olaylarıyla ilgili Türkiye aleyhinde bir gösteri düzenledi. Bu sırada gösteri düzenleyen grubun yanına giden Azeri genç, Hocalı katliamını hatırlatınca kısa süreli gerginlik yaşandı.

TÜRKİYE'Yİ SUÇLADILAR

Son dönemlerde yeniden gündeme gelen 1915 olaylarıyla ilgili Fransa'da toplanan grubun yanına giden Azeri genç, neler talep ettiklerini sordu. Türkiye aleyhinde açıklamalarda bulunan grup üyeleri "Bizim soykırım yaptığımızı söylüyorlar. Bu tarihi bir yalan. Sayılarımız onlardan daha azdı. Bu durumda biz nasıl soykırım yapmış olabiliriz." dedi.

"HOCALI KATLİAMINI UNUTMAYIN"

Bu sözler üzerine yeniden devreye giren Azeri Genç, "Tarihte Hocalı Katliamı diye unuttuğunuz bir olay daha var. Bunun için neler söylemek istersiniz?" diyerek bir soru daha yöneltti. Bu soru karşısında gerildiği gözlenen Ermeni gençler, cevap vermeyerek gösterilerine devam ettiler.

HOCALI KATLİAMI

Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan 613 Azerbaycan Türkü'nün çocuk, kadın, yaşlı demeden ermeniler tarafından toplu şekilde vahşicesine katledilmesidir.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

azerbaycan karabağ türkiye fransa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (121)

İnsan Olmak:

Fransa ne zaman daralsa ermenileri kullanıyor. . fransa katil ve şerefsizlerin en çok olduğu ülkedir, Afrikada bir milyon insanın katledilmesinin zeminini fransa hazırlamıştır, Cezayirde katliyam yapan fransızlardır, ermeni asala örgütünü fransa kurmuştur, pkk ya açıktan destek veren fransadır; kısacası bunlar insan değiller.

590
3
yanıtYanıtla
COLEMERGmobilWeb@haberler.com:

ERMENILER AKILLI VE ANLAYISLI ADAMLAR. SENDE FİKRİNİ SÖYLE DEMİŞLER. ADAMI HRANK DINK GIBI ARKADAN VURANLAR GIBI VURMADILAR. KENDİLERİNİ KÖPEKTEN GELMİŞLER GİBİ SÜRÜ İLE HAREKET EDEN MANTIGI ILE DE TEKE ÇOK DEYİP ÇULLANMAMIŞLAR. YANI DEMEM O Kİ ADAM ONLARI SUSTURMAMIŞ O ADAMLAR ONU DINLEMEŞLER. ŞİMDİ HIRLAYAN ÇOK OLUR.

211
17
yanıtYanıtla
Kemale azerbaycan:

Ermeni radiosu bu işde! tüm xeber portalları tv ler basın yayın hamısı hayla dolub taçır bu sesleşmenin teşkilatlanmanın iyi numunesi hay nümunesi sürü seslerini radioları ile köpeklerine ulaçdırmışlar at ilxısı, köpek sürüsü

yanıt2
yanıt0
realist:

bilge köyü katliamı zihniyeti yoktur Türklerde merak etme

yanıt0
yanıt0
TÜRKOĞLU:

SENDE HRANK DINK SİN SENDE ERMENİSİN HERHALDE BENDE FİKRİMİ SÖYLEDİM BAKALIM SEN NEKADAR AKILLISIN

yanıt9
yanıt0
yoldaş dadaşyev:

Hramt Dinki kendi ermenisi vurmuş ki, sonra yüzlerini dünyaya tutarak ağlaşma merasimleri kura bilsinler. Sumqayıtdakı ermeni qırğınının da suşlusu Samvel Qriqoryan adlı bir ermeni ve onun ermeni arkadaşlarıydı. Yani kendi ermenilerini kırmışdılar ki, sonra Qarabağdakı ermeniler dünyaya ağlaşarak desinler ki, görüyormusunuz, bizi kırıyor azeriler, böyle halkla birlikte nasıl yaşaya biliriz, biz bağımsız olmak istiyoruz.

yanıt9
yanıt0
ZazamobilWeb@haberler.com:

Bıze ne azerılerden yav hayret bısey

67
23
yanıtYanıtla
ASİL06:

senı pkk dıngılerı ılgılendrır dunbuk tabı sanane senı ılglendıren konu degıl dingil. . havlama burda

yanıt16
yanıt1
İltiriş Alp:

Hepiniz Ermeniyseniz Azerbaycanda yaptığınız katliamın hesabını verin !!!!!!!!!!!!!

74
1
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

En iyi dostumuz azerbaycanlı kardeşlerimiz

68
4
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title