Haberler

Fransa'da 18 Yıllık Cinayetin Sırrı Çözüldü

Güncelleme:

Fransa'da 1996 yılında Saone-et-Loire kenti yakınlarında "A6" karayolu üzerinde 20 yaşındaki Christelle Blétry isimli genç kadının 123 bıçak darbesiyle öldürüldüğü cinayetin sırrı çözüldü.

CİNAYETİ KABUL ETTİ

Gelişmiş DNA testi sonucu yakayı ele veren katil zanlısı, ilk sorgusu sonucunda, 18 yıl önce işlediği cinayeti kabul etti. Zanlı sorgusunda, "Uyuşturucunun etkisiyle arabasına zorla aldığı genç kadını öldürdüğünü" itiraf etti.

CİNAYETİN ARDINDAN EVLENDİ, ÇOCUK SAHİBİ OLDU

İsmi açıklanmayan ve tarım işçisi olduğu belirlenen 56 yaşındaki kişinin, cinayetin ardından Landes bölgesine taşınarak, normal bir yaşam kurduğu, evlendiği ve iki çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı.

2004 YILINDA İKİ YIL HAPİS CEZASI ALDI

Cinayeti soruşturan savcılık, 2004 yılında Chalon kentinde bir genç kadına bıçak tehdidiyle tecavüz girişiminde bulunan ve bu suçtan ötürü bir yılı tecilli, iki yıl hapis cezası alan zanlının, vaktiyle Saone-et-Loire kenti yaşadığını tespit etti.

DNA TESTİ 18 YILLIK CİNAYETİ AÇIĞA ÇIKARDI

Fransa'da 1986-1997 yılları arasında yine "A6" karayolu üzerinde 14'e yakın genç kadının kaybolması veya cinayete kurban gitmesi ve katillerinin bir türlü bulunamaması üzerine soruşturmayı derinleştiren savcılığın, başka bir bölgeye taşınan ve evlenip çocuk sahibi olan katilin, polisteki sabıkasını tespit edip, bu kişiden DNA örneği alınmasına karar vermesi, 18 yıllık cinayetin sırrının da ortaya çıkmasını sağladı.

DİĞER ÖLÜMLERDEN SORUMLU OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Poliste sorgusu süren katil zanlısının, diğer 14 kadının da ölümünden de sorumlu olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fransa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title