Haberler

Fransa Bisiklet Turu'nda Feci Kaza: 30 Bisikletçi Yaralı

Güncelleme:

Fransa Bisiklet Turu'nun 3. etabında William Bonnet, dengesini kaybederek düşünce 30 kadar bisikletçinin yaralanmasına neden olan zincirleme bir kaza yaşandı.

102. Fransa Bisiklet Turu'nun 3. etabında ana grubun arasındaki FDJ takımından William Bonnet, dengesini kaybederek düştü. Bonnet'in düşüşü nedeniyle 30 bisikletçinin yaralandığı zincirleme bir kaza meydana geldi.

3. ETABI İSPANYOL RODRİGUEZ

Bitimine yaklaşık 60 kilometre kala meydana gelen kaza nedeniyle 20 dakika ara verilen Fransa Bisiklet Turu'nun 3. etabını, Katusha takımından İspanyol Joaquim Rodriguez kazandı.

YARIŞ 159,5 KİLOMETRELİK PARKURDA GERÇEKLEŞTİ

102. Fransa Bisiklet Turu'nun 3. etabı, Belçika'nın Antwerp kenti ile Huy yerel yönetimi arasındaki 159,5 kilometrelik parkurda düzenlendi.

ZİNCİRLEME KAZADA 30 BİSİKLETÇİ YARALANDI

Ana grubun arasındaki FDJ takımından William Bonnet, etabın tamamlanmasına yaklaşık 60 kilometre kala dengesini kaybederek düştü. Bonnet'nin düşüşüyle gerçekleşen zincirleme kazada, genel klasman lideri Fabian Cancellara'nın da aralarında bulunduğu 30 kadar bisikletçi yaralandı.

4 BİSİKLETÇİ YARIŞI BIRAKTI

Kaza sonrası Bonnet'nin yanı sıra Tom Dumoulin (Giant-Alpecin), Simon Gerrans (Orica-GreenEDGE) ve Dmitry Kozontchuk (Katusha) da yarışı bırakmak zorunda kaldı.

20 DAKİKA SONRA YENİDEN BAŞLADI

Yarış direktörü Thierry Gouvenou'nun kararıyla durdurulan mücadele, 20 dakika sonra yeniden başladı.

RODRİGUEZ İKİNCİ ETAP GALİBİYETİNİ ELDE ETTİ

Zirve finişiyle tamamlanan etabı, 3 saat 26 dakika 54 saniyelik derecesiyle Katusha'nın 36 yaşındaki bisikletçisi Joaquim Rodriguez aldı. Sky takımından Chris Froome ile girdiği birincilik mücadelesini kazanan Rodriguez, Fransa Bisiklet Turu'ndaki 2. etap galibiyetini elde etti.

'SARI MAYO'YU FROOME GİYDİ

Genel klasman liderine verilen "sarı mayo"yu, etap sonunda 2013 şampiyonu Froome giydi. Toplam süresi 7: 11: 37 saat olan Büyük Britanyalı bisikletçiyi, turun favorilerinden Tejay van Garderen 13 saniye, Alberto Contador 36 saniye, Vincenzo Nibali 1: 38 dakika ve Nairo Quintana 1: 56 dakika geriden takip etti.

YARIN 'ARNAVUT KALDIRIMI' YOLDA PEDAL ÇEVİRECEKLER

Yarışın 4. etabı, yarın Belçika'nın Seraing ile Fransa'nın Cambrai yerel yönetimleri arasındaki 223,5 kilometrelik parkurda yapılacak. Bisikletçiler, "Klasik" yarışlardan Paris-Roubaix'nin parkurunun da bir parçası "Arnavut kaldırımı" yolda 13,3 kilometre pedal çevirecek.

TUR 26 TEMMUZ'DA SONA ERECEK

21 etaptan oluşan 3 bin 360 kilometrelik tur, 26 Temmuz'da Fransa'nın başkenti Paris'te sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Belçika Fransa Paris Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Uz.DrMobil-IOS:

Geberin hepiniz

4
11
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Iyi olmus bunlarin isi gucu bos seylerle ugrasmak.

3
10
yanıtYanıtla
...........:

SURIYEDE CANI YANAN INSANLARADA BOYLE TEPKI VERSENIZYA

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

korkunc kazaa diyince bende tır carpmış hepsıne sandım habercılık anlayısı bu işte altıustu bısıklet kazası len abartmayın bu kadar serefsızler

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

geberin

3
6
yanıtYanıtla
ASAF:

bisiklet sürmeyi bile beceremiyolar :)

7
2
yanıtYanıtla
Ferdi Baytar:

Ulaa bazen bu Gavurlarda sacmaliyor yavv bu ne bicim spor kari gibi...Gavur iste ne olacak

2
5
yanıtYanıtla
ww:

en az 15 bebek bekleniyor

4
3
yanıtYanıtla
gch:

kaza olmasaydi fabian cancellara kesin alirdi etabi. cunku son 2 etapta harika zamanlamasi vardi.. saka lan saka, anlamiyorum ben de. tenturduyot filan sursunler gecer

6
0
yanıtYanıtla
Alper:

Tom bu Yarışmanın favorisiydi be, yazık oldu.

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title