Haberler

Fransa Basını: Van Der Wiel'in PSG'de Kalma İhtimali Yüksek

Güncelleme:

Fransız basını, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için İstanbul'a getirdiği yıldız futbolcu Van der Wiel'e PSG'nin yeni sözleşme önerdiğini yazdı.

Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak üzere İstanbul'a gelen Gregory Van der Wiel'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. L'Equipe, PSG'nin Hollandalı'ya yeni bir sözleşme teklif ettiğini öne sürdü.

İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜLER

Transferde nokta atışı yapmak isteyen Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün yerine düşündüğü isim Gregory Van der Wiel'le İstanbul'da bir görüşme yaptı. Dün öğle saatlerinde kız arkadaşı olan ünlü model Rose Bertram'la Türkiye'ye gelen Hollandalı futbolcu, İstanbul'u gezdikten sonra Fenerbahçe tesislerinde Aziz Yıldırım'la masaya oturdu. 27 yaşındaki futbolcuyla imza parası dışında tüm şartlarda anlaşan Fenerbahçe'ye Fransa'dan kötü bir haber geldi.

PSG YENİ SÖZLEŞME ÖNERDİ İDDİASI

Fransızların prestijli gazetesi L'Equipe, PSG'nin bu sabah İstanbul'dan ayrılan ve düşünmek için süre isteyen Van der Wiel'e yeni sözleşme önerdiğini yazdı. Haberde, Fransa şampiyonunun deneyimli sağ bekin menajeriyle görüştüğü ve 3.5 milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Fenerbahçe ile imza aşamasında olan Van der Wiel'in PSG'den 4 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü.

PSG'DE KALMA İHTİMALİ FAZLA

L'Equipe son olarak, Van der Wiel ve PSG'nin anlaşma ihtimalinin fazla olduğunu da okuyucularına aktardı.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title