Haberler

Frank De Boer: Burak Yılmaz'ı İstedim Ama Transfer Gerçekleşmedi

Güncelleme:

Ajax Teknik Direktörü de Boer, "Burak'ın transferini istedim ancak maddi olarak bu işin olmayacağını öğrenince vazgeçtik. Futbolcularınız inanılmaz para kazanıyor." dedi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax'ın Hollandalı teknik adamı Frank de Boer, Fanatik Gazetesi'nden Mehmet Demircan'a özel bir röportaj verdi. İşte röportajdan dikkat çeken bölümler..

"PEREIRA İYİ ANALİZ YAPMIŞ"

"Vitor Pereira, Hollanda'da oynadığımız maç öncesinde bizim takımı iyi analiz etmiş. Taktiği başarılı oldu ve istediğini aldı. Bu konuda bizi mat ettiğini söyleyebilirim. Onun uyguladığı oyun planı sonucunda topla fazla oynamayadık"

"BURAK YILMAZ'I İSTEDİM"

"Teknik adam olarak Ajax'ın başına geçtiğimde Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı istedim. Ama maddi olarak bu işin olmayacağını öğrenince vazgeçtik. Çünkü Türkiye'deki futbolcular, inanılmaz paralar kazanıyor"

"Ajax'ın başında olduğum süre içinde bir kez Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın transferi gündeme geldi. Evet, transfer edilebilir golcü olarak Burak listemizde yer aldı. Ama maddi olarak bu işin olmayacağını öğrenince vazgeçtik. Futbolcularınız Türkiye'de inanılmaz para kazanıyor. Tamam belki oyuncularınız Ajax'ta seve seve forma giymek ister. Ajax büyük bir kulüp ama, onların Türkiye'de kazandığı paraları biz asla ödeyemeyiz. Sizin genç dediğiniz Ozan Tufan mesela. Fenerbahçe'ye kaç paraya geldiğini bilmiyorum."

"BİZDE 1.5 MİLYON EURO'YA OYNAR MI"

"Fenerbahçe'nin Bursa'ya kaç para ödediğini de gerçekten bilmiyorum ama diyelim ki onu da hallettik. Bizim Ozaf Tufan'ı transfer ettikten sonra kendisine ödeyeceğimiz para 1.5 milyon Euro. Ama yanlış anlamayın, 1.5 milyon brüt rakam. Eee bu paraya Ozan Ajax'ta forma giymek ister mi, siz söyleyin?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (2)

Fenerli:

karyerine bakmissin FB-de BJK-da oyniyamamis ve anlamissan ki buyuk takim oyuncusu deyil bu yuzden vazkecmissin kubarligi burak

0
2
yanıtYanıtla
toprakMobil-ANDROID:

siIn bizdeki hollandalilar daha cok kaziyor frank de boru kardes

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title