Haberler

Fotomuhabiri Erkan Koyuncu'nun Ölümü

Güncelleme:

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: "Kulüplerde atom bombası mı üretiliyor ki neyi saklıyorsun. Alt tarafı hoca geldi, futbolcu gitti.

MUSA SAMUR - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, fotomuhabiri Erkan Koyuncu'nun ölümüne ilişkin "Kulüplerde atom bombası mı üretiliyor ki neyi saklıyorsun. Alt tarafı hoca geldi, futbolcu gitti. Bu hadiseler bir candan daha önemli olamaz" dedi.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı gazeteden okuduğunu beilrterek, "Herkes gibi çok şaşırdım ve üzüldüm. Olayı anlamakta zorluk çektim ancak görünmez bir kaza olduğu anlaşılıyor. Böyle bir şeyi kimse kasıtlı yapmaz" diye konuştu.

Gazetecilerin, ekmek parası için haber peşinde koşmak zorunda olduklarını, bu nedenle de kulüplerin tesislerine geldiklerini belirten Cavcav, "Uzun yıllardır futbolun içindeyim ve çok sayıda gazeteci tanıdım. Hiçbir gazeteciyi reddetmedim. Telefon nuumaralarımı onlardan gizlemem, çünkü işlerini yapmak zorundalar. Bu nedenle de gazeteci arkadaşlara her zaman cevap vermeye çalışırım. Her zaman bana ulaşabilirler. Belki de Türkiye'de en kolay ulaşılabilen başkanım" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray camiası da çok üzülmüştür"

Olay karşısında Galatasaray camiasının da çok üzüldüğünden emin olduğunu dile getiren İlhan Cavcav, "Gazetecinin yaptığı haber olumlu ya da olumsuz olabilir. Sonunda kulüp ya da yöneticiler için ölüm yok" dedi.

Olumsuz bir haberin iki gün sonra olumlu bir haberin ardından geride kaldığını ve unutulduğunu belirten Cavcav, "Gazetecilerin çalışma koşullarını zorlaştırmamalıyız, aksine işlerini iyi yapabilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapmalıyız. Onlara yardımcı olmalıyız" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un üç güzide kulübünün Türkiye'de en çok taraftar sayısına sahip olmasında en az 100 yıldır o formaları terleten futbolcular kadar gazetecilerin de emeğinin olduğunu kaydeden Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gazetecilerin üzerinde forma yok, yönetici de değiller belki ama kulüplerin taraftara ulaşmasını sağlıyorlar. Kulüplerde atom bombası mı üretiliyor ki neyi saklıyorsun. Alt tarafı hoca geldi, futbolcu gitti. Bu hadiseler bir candan daha önemli olamaz. Öğrendiğimde çok üzüldüm. Kızdım. Keşke olmasaydı dedim ama artık elden ne gelir?" - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Gençlerbirliği Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title