Haberler

Fotoğraflar // Ergin Kardeşler'in Annesi Toprağa Verildi

Kamuoyunda "karagümrük Çetesi" olarak bilinen ve halen cezaevinde olan Nuri ile Vedat Ergin kardeşlerin anneleri Sevil Ergin 73 yaşında vefat etti.

Kamuoyunda "karagümrük Çetesi" olarak bilinen ve halen cezaevinde olan Nuri ile Vedat Ergin kardeşlerin anneleri Sevil Ergin 73 yaşında vefat etti. Ergin'in cenazesi Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatan Vedat Ergin cenaze törenine özel izinle jandarma eşliğinde katıldı.

Ergin kardeşlerin annesi Sevil Ergin dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sevil Ergin'in cenazesi Fatih'teki Mihrimah Sultan Camii'ne getirildi. Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan oğlu Vedat Ergin de cenazeye özel izinle jandarma eşliğinde katıldı.

NURİ ERGİN TÖRENE KATILAMADI

Sevil Ergin'in Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde yatan diğer oğlu Nuri Ergin'in ise izin verilmediği için cenazeye katılamadığı belirtildi.

Metin Şentürk ve İzzet Yıldızhan gibi şarkıcıların yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı cenaze töreninde, taziyeleri Vedat Ergin kabul etti. Camiye gelen Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ile Susurluk hükümlüsü, eski Özel Harekat polisi Ayhan Çarkın da Ergin'e başsağlığı dileğinde bulundu.

ÇELENKLERİ SELAMLADI

Vedat Ergin, namazdan önce annesinin cenazesine gönderilen çelenklerin önünden geçerek selam verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından kısa bir konuşma yapan Vedat Ergin, cenazeye gelerek taziye dileği ileten herkese teşekkür etti.

Duaların ardından da, Vedat Ergin annesinin tabutuna omuz verip cenaze aracına kadar taşıdı. Ergin daha sonra cenaze aracının arkasından mezarlığa kadar yürüdü.

Sevil Ergin'in cenazesi Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

"CANIM HAKKINI HELAL ET"

Cenazeye katılamayan Nuri Ergin'in ise cami bahçesine "Canım annem hakkını helal et. Mekanın cennet olsun" yazılı pankart astırdığı görüldü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kandıra F Tipi Cezaevi Vedat Ergin Nuri Ergin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title