Haberler

Genç Adam, Fotoğrafını Paylaştıktan 15 Dakika Sonra Öldü

Güncelleme:

Avda kazayla kendini vuran Ali Özer'in kazadan 15 dakika önce arkadaşları ile fotoğraf çektirdiği ve sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde arkadaşları ile ava giden Ali Özer'in kazayla kendini vurduğu ve hayatını kaybettiği bildirildi. Kazayla kendini vuran Ali Özer'in kazadan 15 dakika önce arkadaşları ile fotoğraf çektirdiği ve sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı.

KENDİNİ VURDU

Edinilen bilgiye göre, olay, öğle saatlerinde Dutağaç Köyü Çakmaktepe civarında meydana geldi. İsmi henüz belirlenemeyen iki arkadaşı ile birlikte kuş avına giden Ali Özer'in (24), kendi tüfeğinden çıktığı iddia edilen kaza kurşunuyla vurularak olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemelerde Özer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Özer'in cansız bedeni otopsi için Sandıklı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Sandıklı Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma başlattığı ve otopsi istediği bildirildi.

15 DAKİKA SONRA ÖLDÜ!

Öte yandan, Özer'n olaydan 15 dakika önce arkadaşları ile av alanında fotoğraf çektirdiği ve sosyal medya hesabında paylaştığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı ali özer Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500

Yorumlar (29)

mardinli:

hiç acımadım zerre kadar acımadım. kim bilir kaç tane hayvanın canını almıştır bu seri katil. hayvanları öldüren insanlarıda öldürür. mekanı cehennem çukurlarından olsun. amin

5
14
yanıtYanıtla
demokrat:

kısa kollu giysi demek yeşilliğe bakılırsa en az 5 aylık haber yuh beeee.

16
1
yanıtYanıtla
muhammed:

ateşi bol olsun haytap (hayvan hakları derneği üyesi). böleleri inş hep ölürler. hayvan öldürmeyi nişancılık ve marifet sayıyolar.

2
14
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Bence dohanin intikami. Yabani hayvanlara dokunmayin

2
10
yanıtYanıtla
Hayvan sever:

Yine bir avci olumu. Bu vicdansiz insanlar ne zaman zavalli hayvanlari oldurmekten vazgececekler. Ata sozumuzu hatirlayalim. Ava giden avlanir.

7
5
yanıtYanıtla
erol:

herkes yasadığı gibi ölür yüzlerce hayvanın zevk için canını aldın şimdide onlar senin canını aldı onların yaşadığını şimdi şimdi anlamışsındır tanıdığım bir çok avcının son hep aynı oldu allah affetsin

4
7
yanıtYanıtla
sütçü imam:

bi yorumcumuz yazmışki allahın sopası. ewet bencede allah bazen insanlara ders vermek için böle örnekler gösteriyor. düşünsenize kendi kendine nasıl ateşe dip öldürmüş takdiri ilahi bu yöndeymiş. hayvanları öldürenlerin sonu böle olur inş. acımadım fatihada okumuyorum tanıdığım olsaydı cenazesinede gitmezdim

3
8
yanıtYanıtla
haytap:

allahın sopası buna denir. hayvanların öldürülen yavruları anneleri vb için avcılara beddua etiklerini biliyormuydunuz. kuş etini yemeyin lan ölürmüsünüz hem çoğu keyiften hayvan öldürüyolar. tüm hayvan katilleriniin sonu böle olur inş

5
5
yanıtYanıtla
Dutagacli:

Ulan adami hasta etmeyin!Bu cocuk gabarda askerligini yapti geldi. Avlanmak haram degil günah degil siz kim oluyonuzda tanimadiginiz adamlar hakkinda yorum yapiyosunuz. Tüfek yazmasini bilmeyen cahil de yorum yazmis!Atesi bol olsun diye beddua edenler icinde Allah''in sopasi yok!Önce kendi halinize bakin klavye erkekleri!!

8
2
yanıtYanıtla
xxx:

dünyadaki savaş meraklısı insanlardan bir kişi ölmüş savaş çıksa hiç düşünmeden 4 nala savaşa koşacak bi kan dökücü azalmış savaşlar sayesinde insanlık hep geri gitmiştir gelişimi duraklamıştır

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title