Haberler

Fotoğrafçılar Zeytinburnu'nu Tek Karede Anlattı

Güncelleme:

Zeytinburnu 6'ncı Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğrafçılar ödüllerine kavuştu. Ödül töreninde ünlü müzisyen Murat Kekilli de sahne aldı.

Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun (TFSF) birlikte düzenlediği, birbirinden değerli karelerin yarıştığı Zeytinburnu 6'ncı Fotoğraf Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde yarışmacılar ödüllerini, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın elinden aldı. Yarışmada ödül alan fotoğrafların yer aldığı sergiye ise vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ödül töreni sonrası törene katılanlar, sevilen parçalarıyla gönüllere taht kuran ünlü müzisyen Murat Kekilli konserini dinleme fırsatı buldu. Ünlü şarkıcının hayranları o anları ölümsüzleştirmek için cep telefonlarıyla kayda girdiler.

"BU YILKİ FOTOĞRAFLAR GELİŞİM TRENDİNİN BİR GÖSTERGESİ"

Sergi açılışında konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Türkiye'mizin yetiştirdiği en önemli fotoğraf sanatçılarından hocalarımız her sen bizlerle beraber bu heyecana ortak oluyor. Bu seneki fotoğraflar bana göre bizlere bir gelişim trendinin olduğunu gösteriyor. Şunu da ifade edeyim ki fotoğraf benim için gerçekten aynı zamanda bir dinlenme aracıdır. Yoğun tempo içerisinde çalışırsınız stresle birlikte yorulursunuz, yatarken o yorgunluk gitmez, zihin boşalmaz. Ama ben fotoğraf çekerken inanın o yorgunluğum adeta uçup gidiyor." İfadelerini kullandı.

Jürisinde Türkiye'nin önde gelen fotoğraf sanatçılarının yer aldığı yarışmada ödüle layık görülen isimler gecenin sonunda ödüllerine kavuştu. Katılımcılar, ödül törenin ardından ünlü müzisyen Murat Kekilli'nin sevilen şarkılarıyla keyifli dakikalar geçirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeytinburnu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title