Haberler

Fotoğrafçı Gözüyle Ardahan

Ardahan Belediyesinin davetiyle ülkenin önde gelen fotoğraf sanatçılarından oluşan 44 kişilik fotoğrafçı grubu Ardahan’ın tarihi ve turistik mekanları ile sosyal yaşamını görüntüledi.

Ardahan Belediyesinin davetiyle ülkenin önde gelen fotoğraf sanatçılarından oluşan 44 kişilik fotoğrafçı grubu Ardahan'ın tarihi ve turistik mekanları ile sosyal yaşamını görüntüledi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy öncülüğünde bu yıl ilki düzenlenen Fotoğraf safarisi çekimleri çerçevesinde Ardahan İl Genelinde birçok değişik tarih, kültür ve doğa alanlarında çekimler yapıldı.

Usta fotoğrafçıları ilk kez Ardahan'da buluşturan Başkan Köksoy, Temmuz ayında yaz mevsimini görüntüleyen fotoğrafçılar, Ardahan'ın muhteşem doğası ve zengin tarihi mekanlarında adeta tarihin izini sürdüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yapılan çalışma ile amaçlarının Ardahan'ın önemli değerlerini tanıtmak, profesyonel ellerden çıkan kareleri Türkiye'yle paylaşmak olduğunu söyleyerek daha farklı turistik etkinliklerle tanıtım çalışmalarını da sürdüreceklerini dile getirdi.

Başkan Köksoy, "Yapılan çalışma Doğası, İnsanı, Kültürü, Zengin bir Tarihe ve eşsiz doğal güzelliklere sahip Ardahan'ımızı ve ilçelerini kapsadı. Fotoğraf Çekimi esnasında endemik bitkiler ve tarihi kalıntılar hakkında da ekibimize bilgi verdik." Dedi.

Köksoy, Ardahan'daki çekimlere katılan 13 fotoğraf sanat Derneğinin temsilcilerinden olan 44 kişilik ekibe katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

Çekimler sonrası Ardahan hakkında düşüncelerini paylaşan Ardahanlı fotoğrafçı Ufuk Seferoğlu, safari hakkında şunları şunları kaydetti;

"İlki gerçekleşen Ardahan'daki çekimlere, Türkiye'de faaliyet gösteren 13 Fotoğraf Sanatı Derneğinin temsilcilerinden oluşan 44 kişi katıldı. Ardahan Belediyesi ile ortak yürüttüğümüz proje kapsamında Ardahan'ı tanıtmak, ileride gerçekleşmesi muhtemel turistik gezilere vesile olması için meslektaşlarımızı 2 gün Ardahan'da misafir ettik." - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Köksoy Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title