Haberler

Fotoğraf Sergisi Açıldı

Malatya Fotoğraf ve Resim Sanatı Derneği (MAFDER) üyeleri tarafından ‘Karma Fotoğraf Sergisi’ açıldı.

Malatya Fotoğraf ve Resim Sanatı Derneği (MAFDER) üyeleri tarafından 'Karma Fotoğraf Sergisi' açıldı.

Malatya Park AVM'de bugün açılan Karma Fotoğraf Sergisi'nde 59 eser yer alıyor.

MAFDER Başkanı Ayhan Kuzucu, sergi ile ilgili bilgi verirken, serginin Pazar akşamına kadar gezilebileceğini ifade ederek, "Derneğimiz kuruları bir yıl oldu. Amacımız fotoğraf sevdalılarını bir araya getirerek. Malatya'mızın tarihini, doğal güzelliğini, turistlik yerlerini, bitki dokusunun tanımak, tanıtmak ve bu çalışmaları fotoğraf karelerine aktarmaktır. Düzenli olarak yapılan etkinliklerde estetik değerleri doğal ve tarihi güzelliklerle birleştirerek, bunun yanında insan öğesini ve sosyal yaşamı fotoğraf karelerine aktarma temel hedeflerimizdendir" dedi.

Doğa ve Milli Parklar Malatya 15. Bölge Müdürü Ayhan Deligöz de sergiyi gezerken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müdürlükleri bünyesinde doğa hayvanlarını korumak olduğunu hatırlatıp, "Sergi'de de doğa hayvanlarının fotoğrafları var. Bu hayvanları korumak hepimizin görevidir" şeklinde konuştu.

Ayhan kuzucu, Ahmet Güler, Bayram Ayhan, Abdulkadir Kızıl, Koray Göksu, Nevin Kaynar, Korhan Uymaz, Güler Karaaslan, Salih Kayhan, Vedat Erdoğan, Seda Bakan ve Ali Delibaş'ın 59 fotoğrafının yer aldığı sergi 3 gün açık kalacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Güler Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title