Haberler

Fotoğraf Sanatçısı Utku Demirsoy Kemaliye'de!

Kemaliye'de bu yıl 37'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Doğa sporları Şenliklerine fotoğraf sanatçısı Utku Demirsoy da "40 Rüya" fotoğraf sergisi ile katıldı.

Serginin açılışında Vali Süleyman Kahraman, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ak Parti Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz, KEMAV Başkanı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu olmak üzere çok sayıda bürokrat, iş adamı ve davetli katıldı.

Fotoğraf sanatçısı Utku Demirsoy'un sergisi için Haluk Bilginer, Bülent Ortaçgil, Zakkum, TNK, Aydilge, Canan Ergüder, Ayça Bingöl, Bijen Rahimi, Tuan Tunalı, Oğuzhan Uğur, Sinan Güler, Hazal Filiz Küçükköse, Flört, Yusuf Demirkol, Mehmet Turgut, Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Gizem Altunay, Güntaç Özdemir, Hakan Gerçek, Ahmet Çevik gibi bir çok sanatçı sergi için objektifin karşısına geçti.

Demirsoy, iddialı bir sergi hazırladıklarını belirterek fotoğraf sanatına ilgi duyan herkesi sergiye beklediğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Kahraman Mustafa Toprak Kemaliye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title